This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Killzone [NPEA00418]
#1
Screen is black and Game Have FPS but don't show anyting

Audio:
Convert to 16 bit: false
Dump to file: false
Renderer: XAudio2

Core:
Hook static functions: true
Load liblv2.sprx only: false

Load libraries:
- libadec.prx
- libapostsrc_mini.prx
- libfs.prx
- libio.prx
- libresc.prx
- librtc.prx
- libsail.prx
- libspurs_jq.prx
- libsre.prx
- libvdec.prx
- libvpost.prx

PPU Decoder: Interpreter (precise)
SPU Decoder: Recompiler (ASMJIT)


Attached Files
.7z   Killzone.7z (Size: 346.83 KB / Downloads: 75)
Reply
#2
Please write titles as they should be, no caps and no silly ®.
Asus N55SF, i7-2670QM (~2,8 ghz under typical load), GeForce GT 555M (only OpenGL)
Reply
#3
Game Have Sound And can hear Select Menu But Screen Is Black


Vulkan
Quote:E {rsx::thread} RSX: Unknown/illegal instruction: 0x17 (forced unit 2)
E {rsx::thread} RSX: Bad scale: 4
E {rsx::thread} RSX: Warning, version 420 is not yet complete; most version-specific features are present, but some are missing.
ERROR: 0:95: '' : syntax error
ERROR: 1 compilation errors. No code generated.


E {rsx::thread} RSX:
F {rsx::thread} class std::runtime_error thrown: Failed to compile fragment shader
(in file C:\rpcs3\rpcs3\Emu\RSX\VK\VKFragmentProgram.cpp:461)

OpenGL
Quote:E {rsx::thread} RSX: Unknown/illegal instruction: 0x40 (forced unit 2)
E {rsx::thread} RSX: Failed to compile shader: 0(129) : error C0000: syntax error, unexpected reserved word "break", expecting "::" at token "break"

F {rsx::thread} class gl::glsl::link_exception thrown: linkage failed: 'Fragment info
-------------
0(129) : error C0000: syntax error, unexpected reserved word "break", expecting "::" at token "break"
(0) : error C2003: incompatible options for link
'


Attached Files
.7z   RPCS3.7z (Size: 122.53 KB / Downloads: 86)
Reply
#4
rpcs3-v0.0.1-2017-03-01-2e2bb698_win64


Attached Files Thumbnail(s)
   

.7z   RPCS3.7z (Size: 38.38 KB / Downloads: 69)
Reply
#5
(03-01-2017, 04:08 PM)aakh1361 Wrote: intro

Missing log / build commit indication
Desktop: Ryzen 7 5800X, Radeon RX 6800 XT, 2x8G 3600MHz, Manjaro Linux
Laptop: Intel i7 6700HQ, Intel HD 530, 2x8G 2133MHz, Manjaro Linux
Old Desktop: FX-8350, R9 280X, 2x4G 1600MHz, Manjaro Linux
Reply
#6
Moving to intro
Asus N55SF, i7-2670QM (~2,8 ghz under typical load), GeForce GT 555M (only OpenGL)
Reply
#7
RPCS3 v0.0.1-5-1f45f05 Pre-Alpha
I can't hear anything after the intro, the game freezes completely.

F {PPU[0x1000012] Thread (_libsail-control) [0x013ebfc8]} class std::runtime_error thrown: Function not registered (index 3007)
(in file C:\rpcs3\rpcs3\Emu\Cell\PPUModule.cpp:161)


Attached Files
.rar   RPCS3_KZ_OGL.rar (Size: 115.19 KB / Downloads: 76)
.rar   RPCS3_KZ_Vulkan.rar (Size: 395.95 KB / Downloads: 74)
Novo no RPCS3? Não seja BR, tome alguns links úteis:

RPCS3 para recém-chegados
Diretrizes para novos jogos
Vocabulário na emulação

i7-2600k ~4.5Ghz|GTX 1080 STRIX OC|24GB RAM
Reply
#8
ps3 
RPCS3 v0.0.2-3-f0f8f50 Alpha
the game freez after loading screen
opengl or vulkan the same
PPU Decoder:Recompiler(LLVM)
SPU Decoder: Recompiler (ASMJIT)
Load libraries:
- libadec.prx
- libapostsrc_mini.prx
- libfs.prx
- libio.prx
- libresc.prx
- librtc.prx
- libsail.prx
- libspurs_jq.prx
- libsre.prx
- libvdec.prx
- libvpost.prx


Attached Files
.7z   RPCS3.7z (Size: 136.21 KB / Downloads: 77)
Reply
#9
Does auto LLE not work? Use auto LLE.
Asus N55SF, i7-2670QM (~2,8 ghz under typical load), GeForce GT 555M (only OpenGL)
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)