EmuNewz Network

Full Version: Jpcsp ff Crisis Core Save/Load
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
When i play ffvii crisi core and i save the game i create a new file in save data list, but when i close and restart the game and try to load there aren't any saved file so i have to start new game, anyone can hel me? sorry for my bad english
(11-21-2011 06:32 PM)Ryuga Wrote: [ -> ]When i play ffvii crisi core and i save the game i create a new file in save data list, but when i close and restart the game and try to load there aren't any saved file so i have to start new game, anyone can hel me? sorry for my bad english

Try rev 2255. I've noticed this in other games too on recent builds.
(11-21-2011 07:06 PM)Kai3213 Wrote: [ -> ]
(11-21-2011 06:32 PM)Ryuga Wrote: [ -> ]When i play ffvii crisi core and i save the game i create a new file in save data list, but when i close and restart the game and try to load there aren't any saved file so i have to start new game, anyone can hel me? sorry for my bad english

Try rev 2255. I've noticed this in other games too on recent builds.

I try it, but is the same problem... the savedtata folder doesn't save any file so i have do new game
(11-22-2011 01:37 PM)Ryuga Wrote: [ -> ]I try it, but is the same problem... the savedtata folder doesn't save any file so i have do new game
Please post a log file
(11-22-2011 03:11 PM)gid15 Wrote: [ -> ]
(11-22-2011 01:37 PM)Ryuga Wrote: [ -> ]I try it, but is the same problem... the savedtata folder doesn't save any file so i have do new game
Please post a log file

If a do debug-->...ecc. i open a window empty so i don't know how to post a log file, i could isntall the jpcsp beacuse i find i guide i'm not good with threads and other things like that. i try to find a easy solution at the problem of save game, it's like a psp without a memorystick:when i save the game in a save point and i close the game the saved file doesn't exist so i have to do a new game. Please tell me a solution to this problem........im' italian so sorry for my bad english
(11-22-2011 08:18 PM)Ryuga Wrote: [ -> ]
(11-22-2011 03:11 PM)gid15 Wrote: [ -> ]
(11-22-2011 01:37 PM)Ryuga Wrote: [ -> ]I try it, but is the same problem... the savedtata folder doesn't save any file so i have do new game
Please post a log file

If a do debug-->...ecc. i open a window empty so i don't know how to post a log file, i could isntall the jpcsp beacuse i find i guide i'm not good with threads and other things like that. i try to find a easy solution at the problem of save game, it's like a psp without a memorystick:when i save the game in a save point and i close the game the saved file doesn't exist so i have to do a new game. Please tell me a solution to this problem........im' italian so sorry for my bad english
Just look at my signature for how to create a log file.
(11-22-2011 08:26 PM)gid15 Wrote: [ -> ]
(11-22-2011 08:18 PM)Ryuga Wrote: [ -> ]
(11-22-2011 03:11 PM)gid15 Wrote: [ -> ]
(11-22-2011 01:37 PM)Ryuga Wrote: [ -> ]I try it, but is the same problem... the savedtata folder doesn't save any file so i have do new game
Please post a log file

If a do debug-->...ecc. i open a window empty so i don't know how to post a log file, i could isntall the jpcsp beacuse i find i guide i'm not good with threads and other things like that. i try to find a easy solution at the problem of save game, it's like a psp without a memorystick:when i save the game in a save point and i close the game the saved file doesn't exist so i have to do a new game. Please tell me a solution to this problem........im' italian so sorry for my bad english
Just look at my signature for how to create a log file.

When i save the game in the debug-->...Logger appears in the windows this written in yellow:
1510219 [user_main] WARN hle.ThreadManForUser - hleKernelUnRegisterCallback(type=2) cbid=2e no matching callbacks found
1510235 [user_main] WARN hle.ThreadManForUser - hleKernelDeleteCallback not a callback uid 0x2e
After this written in yellow a series of data:
2772219 [user_main] INFO hle.sceUtility - sceUtilitySavedataInitStart Address 0x08A27770, mode=5(LISTSAVE), gameName=ULES01048, saveName=,
fileName=CCFF7DAT.BIN, saveNameList=[DATA0, DATA1, DATA2, DATA3, DATA4, DATA5, DATA6, DATA7, DATA8, DATA9, DATA10, DATA11, DATA12, DATA13, DATA14, DATA15, DATA16, DATA17, DATA18, DATA19, DATA20, DATA21, DATA22, DATA23, DATA24, DATA25, DATA26, DATA27, DATA28, DATA29, DATA30, DATA31, DATA32, DATA33, DATA34, DATA35, DATA36, DATA37, DATA38, DATA39, DATA40, DATA41, DATA42, DATA43, DATA44, DATA45, DATA46, DATA47, DATA48, DATA49, DATA50, DATA51, DATA52, DATA53, DATA54, DATA55, DATA56, DATA57, DATA58, DATA59, DATA60, DATA61, DATA62, DATA63, DATA64, DATA65, DATA66, DATA67, DATA68, DATA69, DATA70, DATA71, DATA72, DATA73, DATA74, DATA75, DATA76, DATA77, DATA78, DATA79, DATA80, DATA81, DATA82, DATA83, DATA84, DATA85, DATA86, DATA87, DATA88, DATA89, DATA90, DATA91, DATA92, DATA93, DATA94, DATA95, DATA96, DATA97, DATA98]


What i've to do?
I have the same issue:

As soon as I click "Load game" this shows up in the log:
15144 [user_main] INFO hle.sceUtility - sceUtilitySavedataInitStart Address 0x08A26770, mode=4(LISTLOAD), gameName=ULUS10336, saveName=, fileName=CCFF7DAT.BIN, saveNameList=[DATA0, DATA1, DATA2, DATA3, DATA4, DATA5, DATA6, DATA7, DATA8, DATA9, DATA10, DATA11, DATA12, DATA13, DATA14, DATA15, DATA16, DATA17, DATA18, DATA19, DATA20, DATA21, DATA22, DATA23, DATA24, DATA25, DATA26, DATA27, DATA28, DATA29, DATA30, DATA31, DATA32, DATA33, DATA34, DATA35, DATA36, DATA37, DATA38, DATA39, DATA40, DATA41, DATA42, DATA43, DATA44, DATA45, DATA46, DATA47, DATA48, DATA49, DATA50, DATA51, DATA52, DATA53, DATA54, DATA55, DATA56, DATA57, DATA58, DATA59, DATA60, DATA61, DATA62, DATA63, DATA64, DATA65, DATA66, DATA67, DATA68, DATA69, DATA70, DATA71, DATA72, DATA73, DATA74, DATA75, DATA76, DATA77, DATA78, DATA79, DATA80, DATA81, DATA82, DATA83, DATA84, DATA85, DATA86, DATA87, DATA88, DATA89, DATA90, DATA91, DATA92, DATA93, DATA94, DATA95, DATA96, DATA97, DATA98]

There is a folder named ms0/psp/savedata/ULUS10336DATA1 in which there's a Paran.sfo file, so I'm guessing that's the save file, which means it does exist.

Strange thing is, the save game worked fine earlier, and now all of a sudden it doesn't show up when I try to load a game anymore. Tried to think if I changed anything in between, but can't say I have, in fact there wasn't as much as an hour in between the point where it worked and stopped working.
maybe you changed the crypto mode.

if you were running in crypto mode all along, it could be a change of the encryption methods, since the one so far is still unaccurate to what a real psp does.
I'm assuming you refer to the crypto "handle SAVEDATE in crypto mode"?
If so, this wasn't turned on when I played before, I tried to run the game with it turned on just now, but it still didn't show any saved games.

I wasn't that far in the game yet so it doesn't bother me to start over, but before I'd start again I'd like to be sure that my savegames are actually, you know, safe! Smile
Pages: 1 2
Reference URL's