This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sonic Generations [BLES01236]
#1
Tested using rpcs3-v0.0.2-2017-03-30-c4066b92_win64 on an i7 4770K @ 3.5 GHz, GTX 1070, 16 GB DDR3 running Windows 10-64 with the following settings:

PPU decoder: Interpreter (fast)
SPU decoder: Recompiler (ASMJIT)
LLE libraries picked automatically by RPCS3
Graphics settings: OpenGL, DX12, Vulkan @ 1280x720 w/ VSync
Audio settings: XAudio2
Input/Output: XInput

DX12 immediately crashes RPCS3. Vulkan shows a grey window but doesn't go any further. Using OpenGL, the game boots into an animated loading screen (see screenshot #1) which runs at ~20 fps. Unfortunately it doesn't go beyond the loading screen at the moment. If you leave it running, the screen freezes after a couple of minutes.


Attached Files Thumbnail(s)
   

.7z   log.7z (Size: 188.52 KB / Downloads: 78)
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)