This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A confuse on JCPSP (latest version)
11-19-2011, 08:53 PM
Post: #1
psp A confuse on JCPSP (latest version)
well i updated my jcpsp x86 to newest, 2390

that much improvement in speed
but i get a problem that the intro of it doesnt play a sound ?

Dodgy so I try to reconfigure, media engine
but still the intro dont play a sound or music
however, game overall still has sound effect, and music
just intro. music is missing. I test some other game too have this problem

Do anyone has any idea on the settings to make the intro music back Huh
I wish i can have the music
Thx for whoever reply on this post
really appreciated ^^
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-20-2011, 07:50 PM
Post: #2
RE: A confuse on JCPSP (latest version)
did you already install sonicstage?

Mobo:Gigabyte (GA-78LMT-USB3) CPU:AMD FX-6300 RAM:G-Skill 8GB Dual-Channel DDR3 PC12800 VGA:Sapphire R7 265 2GB OS:Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-20-2011, 08:33 PM
Post: #3
RE: A confuse on JCPSP (latest version)
(11-19-2011 08:53 PM)JaCk IN Core Wrote:  well i updated my jcpsp x86 to newest, 2390

that much improvement in speed
but i get a problem that the intro of it doesnt play a sound ?

Dodgy so I try to reconfigure, media engine
but still the intro dont play a sound or music
however, game overall still has sound effect, and music
just intro. music is missing. I test some other game too have this problem

Do anyone has any idea on the settings to make the intro music back Huh
I wish i can have the music
Thx for whoever reply on this post
really appreciated ^^

Did you select the decode with sonic stage option in the media tab of the configurations? Did you move the tmp folder containing the previously decoded audio and video files?

Funny thing, I spend more time on the forum instead of on emulators Tongue
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-19-2011, 01:03 PM
Post: #4
RE: A confuse on JCPSP (latest version)
(11-20-2011 08:33 PM)Kai3213 Wrote:  
(11-19-2011 08:53 PM)JaCk IN Core Wrote:  well i updated my jcpsp x86 to newest, 2390

that much improvement in speed
but i get a problem that the intro of it doesnt play a sound ?

Dodgy so I try to reconfigure, media engine
but still the intro dont play a sound or music
however, game overall still has sound effect, and music
just intro. music is missing. I test some other game too have this problem

Do anyone has any idea on the settings to make the intro music back Huh
I wish i can have the music
Thx for whoever reply on this post
really appreciated ^^

Did you select the decode with sonic stage option in the media tab of the configurations? Did you move the tmp folder containing the previously decoded audio and video files?

I do have sonicstage 4.3 install. media search is activated. but I dont know anything about tmp containing the previously..... Huh
there is 3 file contain inside tmp
-> ULJM05093, ULJM05709, ULJS00241
what are that ?!
what shall i do with "tmp" ?

sincerely thx for reply (_._)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-19-2011, 01:09 PM
Post: #5
RE: A confuse on JCPSP (latest version)
The tmp folder contains the decoded music and the decrypted files(if the game needs to be decrypted)I would advice you to not delete those folders,let the tmp folder in the jpcsp directory

Am I the only one with this cool sig?
[Image: ji6WX.png]
[Image: 2404362.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-27-2011, 02:37 PM
Post: #6
RE: A confuse on JCPSP (latest version)
My JCPSP has no problem with voice. but only the music OP of the game, when it come to gaming background music is still fine
I usually download new version and delete old version type
I only take out the ISO of my game and place it in umdimages of new version

does this cause the music OP of the game crash ?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-27-2011, 03:11 PM
Post: #7
RE: A confuse on JCPSP (latest version)
Depends on the game,you can have sound or you can't.However there is a tricky method to hear that music/sound/voice.The game doesn't crash because of the tmp folder.

Am I the only one with this cool sig?
[Image: ji6WX.png]
[Image: 2404362.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-27-2011, 11:39 PM
Post: #8
RE: A confuse on JCPSP (latest version)
so what shall i do with tmp folder ?
in previous version, the game work find with its OP music, but when it come to newer version. It is lost ??
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-28-2011, 10:20 AM
Post: #9
RE: A confuse on JCPSP (latest version)
thats strange,are you sure that you enabled decode audio with sonicstage in the media tab in option?

Am I the only one with this cool sig?
[Image: ji6WX.png]
[Image: 2404362.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-29-2011, 12:13 PM (This post was last modified: 12-29-2011 12:18 PM by JaCk IN Core.)
Post: #10
RE: A confuse on JCPSP (latest version)
(12-28-2011 10:20 AM)virgil94 Wrote:  thats strange,are you sure that you enabled decode audio with sonicstage in the media tab in option?

Ohya I do enable and I realize something on my sonicstage
actually my sonicstage crash, the software is wont work Tongue
so i go for restore, and it work fine now thanks a lot (^_^)

can i start new thread, i have encounter new problem while playing........
Actually I have this error, while i play the psp game

   

is it because of my emulator settings or shall reinstall java ?
i have both JAVA x86 and JAVA x64

my Os is x64bit window 7

Thanks a lot for quick reply. (_._) ^^
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)