This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Shader problem
11-03-2012, 04:45 AM
Post: #1
Sad Shader problem
Hi/I have been using Jpcsp since 2 months,Inspite of using latest builds and drivers shaders wont work with jpcsp on intel hd.
When shaders are activated the screen flickers rapidly and sometimes give corrupted screen or blank screenIt also gives blank screen or screen og other color while using CULT or dynamic shader.I will appreciate for help
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-03-2012, 02:23 PM
Post: #2
RE: Shader problem
With intel HD graphics the best configuration is enable ge+save ge to screen
From my experience Intel's shaders are kind of a mess

Am I the only one with this cool sig?
[Image: ji6WX.png]
[Image: 2404362.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-03-2012, 04:33 PM
Post: #3
Sad RE: Shader problem
Yeah those options work quite well but the fps are very low
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-03-2012, 04:36 PM
Post: #4
RE: Shader problem
They are the only options that seem to give a tiny boost on intel

Am I the only one with this cool sig?
[Image: ji6WX.png]
[Image: 2404362.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)