This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Movie/Background Sound does not work
07-15-2012, 10:12 AM (This post was last modified: 07-15-2012 10:13 AM by Aeglasin.)
Post: #1
psp Movie/Background Sound does not work
Hi, how the Topic maybe already leads to, at none of my Games emulated with JPCSP the Movie or Background Sound works. The Voices and some "primitive" Sounds like the CLONG, if you Press a Button in a Menu works. I installed the latest Version of SonicStage, but that doesn't did anything. I checked in the Media Area of the the configuration the:
X Use Media Engine
X Decode Audio files with SonicStage
So where could the problem be?
Could it be that the current SonicStage does not longer work with the Emulator? Or do i have to tell the Emulator explicitly where my S.S. directory is?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-15-2012, 01:56 PM
Post: #2
RE: Movie/Background Sound does not work
Edit: The Games I tested it with are Kingdom Hearts Birth by Sleep, and Final Fantasy VII Crysis Core
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)