This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Having trouble getting sound to work on jpcsp v0.6
05-18-2011, 04:26 AM
Post: #1
Having trouble getting sound to work on jpcsp v0.6
Hey peeps...

Basically I've been up all night trying to figure this emulator out. It's literally been one problem after another with several different emulators and I've gotten so far with this one and not willing to give in.

I'm trying to play core crisis. First it was saying something about a fake mpeg, eventually managed to sort that one by myself. Then the cut scenes have absolutely no sound at all. But, for some reason the menu cursor makes plenty of noise! I looked on another post on here and someone said something about sonicstage 4.3 working for them. So I downloaded that and for the life of me I cannot find the option to decode sound using sonicstage absolutely anywhere.

I'm at my wits end and beginning to pull my hair out so any help anyone can provide would be awesome, thanks.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-20-2011, 10:48 PM
Post: #2
RE: Having trouble getting sound to work on jpcsp v0.6
SonicStage option is located in media - Decode media files with SonicStage or whatever.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)