This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Votes - 1 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Little Problem
04-16-2011, 03:52 PM
Post: #1
Little Problem
Hi,
I Have Downloaded 6 Different Revs (Including The Official Release)
And I Have Tried Yugioh GX Tag Force 3
But When I Press RUN
Nothing Happens!!
And I Tried The Simple Cube Iso And Cso That Came With The Emulator And The Same Problem!!!!!
This Is My Pc Specs :
Windows 7 Ultimate 32 Bit
Nvidia Geforce 8400 Gs
2 GB Ram
Intel Core2duo 2.93 GHZ
Whats The Problem?????
Please Reply
..................
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-16-2011, 05:09 PM
Post: #2
RE: Little Problem
Please Reply
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-16-2011, 05:23 PM (This post was last modified: 04-16-2011 05:24 PM by dista_bagus.)
Post: #3
RE: Little Problem
SAMEH209, did you already configure
go to Options=>Configuration
*tab General set your UMD path Folder(ISO/CSO) & TMP path folder.

download latest rev here
http://buildbot.orphis.net/jpcsp/

Mobo:Gigabyte (GA-78LMT-USB3) CPU:AMD FX-6300 RAM:G-Skill 8GB Dual-Channel DDR3 PC12800 VGA:Sapphire R7 265 2GB OS:Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-16-2011, 05:50 PM
Post: #4
RE: Little Problem
Yes I Have
(The Game Appears Normal In Load UMD Screen)
But When I Select It And Click Run
Nothing Happens!
(Iam Using Latest rev)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-16-2011, 06:04 PM
Post: #5
RE: Little Problem
what game do you want to run?

Mobo:Gigabyte (GA-78LMT-USB3) CPU:AMD FX-6300 RAM:G-Skill 8GB Dual-Channel DDR3 PC12800 VGA:Sapphire R7 265 2GB OS:Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-16-2011, 06:35 PM (This post was last modified: 04-16-2011 07:22 PM by SAMEH209.)
Post: #6
RE: Little Problem
Yugioh GX Tag Force 3
(When I Try The Simple Cube That Came With The Emulator)
It Doesent Do Anything Too
And This Is The Log When Clicking Run
-------------------------------------------------------------
0 [GUI] INFO emu - Java version: 1.6.0_24 (1.6.0_24-b07)
26 [GUI] INFO emu - Jpcsp v0.6 2084
29 [GUI] INFO emu - UMD param.sfo :
BOOTABLE = 1
CATEGORY = UG
DISC_ID = ULES01183
DISC_NUMBER = 1
DISC_TOTAL = 1
DISC_VERSION = 1.02
PARENTAL_LEVEL = 3
PSP_SYSTEM_VER = 4.05
REGION = 32768
TITLE = Yu-Gi-Oh! GX Tag Force 3
probably homebrew? false
37 [GUI] INFO emu - Loading global compatibility settings:
37 [GUI] INFO emu - Configuration / Region
38 [GUI] INFO emu - Language [English]
39 [GUI] INFO emu - Button preference: ["O" for "Enter"]
40 [GUI] INFO emu - Daylight savings: [Off]
40 [GUI] INFO emu - Time zone offset in minutes (GMT+/-): [0]
41 [GUI] INFO emu - Time format: [24H]
42 [GUI] INFO emu - Date format: [YYYY-MM-DD]
42 [GUI] INFO emu - WLAN power saving mode: [Off]
43 [GUI] INFO emu - Ad hoc channel: [Auto]
43 [GUI] INFO emu - Nickname: []
44 [GUI] INFO emu - Configuration / Video
44 [GUI] INFO emu - [ ] Disable VBO (automatically disabled if not supported)
45 [GUI] INFO emu - [ ] Only GE graphics (not recommended for homebrew)
45 [GUI] INFO emu - [ ] Use vertex cache
46 [GUI] INFO emu - [ ] Use shaders (experimental)
47 [GUI] INFO emu - [ ] Use a Geometry Shader for 2D rendering (only relevant when using shaders)
47 [GUI] INFO emu - [ ] Disable UBO (automatically disabled if not supported, only relevant when using shaders)
47 [GUI] INFO emu - [ ] Enable VAO (only relevant when using shaders and vertex cache)
47 [GUI] INFO emu - [ ] Enable saving GE screen to Textures instead of Memory
48 [GUI] INFO emu - [ ] Enable decoding of indexed textures (using CLUT) in shader (only relevant when using shaders)
48 [GUI] INFO emu - [ ] Enable dynamic shader generation (only relevant when using shaders, recommended for AMD/ATI)
49 [GUI] INFO emu - Configuration / Audio
49 [GUI] INFO emu - [ ] Disable audio threads
50 [GUI] INFO emu - [ ] Disable audio channels (not recommended)
50 [GUI] INFO emu - [ ] Disable audio blocking
51 [GUI] INFO emu - Configuration / Memory
51 [GUI] INFO emu - [ ] Ignore invalid memory access (not recommended for test reports, but improves performance)
52 [GUI] INFO emu - [ ] Ignore unmapped imports (not recommended)
53 [GUI] INFO emu - Configuration / Media
54 [GUI] INFO emu - [ ] Use Media Engine
54 [GUI] INFO emu - [ ] Extract media files to tmp folder
55 [GUI] INFO emu - [ ] Decode audio files with SonicStage (must be installed separately and requires Media Engine)
56 [GUI] INFO emu - [ ] Use non-native fonts from flash0 folder
56 [GUI] INFO emu - Configuration / Compiler
57 [GUI] INFO emu - [X] Use compiler (dynarec)
57 [GUI] INFO emu - [ ] Output profiler info to profiler.txt (only for compiler)
58 [GUI] INFO emu - [3000] Maximum method size
58 [GUI] INFO emu - Configuration / Crypto
58 [GUI] INFO emu - [ ] Extract decrypted EBOOT.BIN files to the TMP folder
58 [GUI] INFO emu - [ ] Handle SAVEDATA in crypto mode
59 [GUI] INFO emu - [ ] Extract original PGD files to the TMP folder
59 [GUI] INFO ge - Only GE Graphics: false
59 [GUI] INFO hle.sceAudio - Audio ChReserve disabled: false
59 [GUI] INFO hle.sceAudio - Audio Blocking disabled: false
60 [GUI] INFO hle.ThreadManForUser - Audio threads disabled: false
60 [GUI] INFO memory - Ignore invalid memory access: false
185 [GUI] INFO emu - Found ModuleInfo name:'modehsys' version:0101 attr:00000000 gp:0891edc0
186 [GUI] INFO emu - Found 278 unresolved imports
186 [GUI] INFO emu - Found 1556 exports
188 [GUI] INFO emu - 278 NIDS mapped
419 [GUI] INFO hle.sceFont - Loading font file 'ltn0.pgf'. Font='Liberation Sans' Type='Regular'
423 [GUI] INFO hle.sceFont - Loading font file 'ltn1.pgf'. Font='Liberation Serif' Type='Regular'
429 [GUI] INFO hle.sceFont - Loading font file 'ltn2.pgf'. Font='Liberation Sans' Type='Italic'
435 [GUI] INFO hle.sceFont - Loading font file 'ltn3.pgf'. Font='Liberation Serif' Type='Italic'
441 [GUI] INFO hle.sceFont - Loading font file 'ltn4.pgf'. Font='Liberation Sans' Type='Bold'
447 [GUI] INFO hle.sceFont - Loading font file 'ltn5.pgf'. Font='Liberation Serif' Type='Bold'
453 [GUI] INFO hle.sceFont - Loading font file 'ltn6.pgf'. Font='Liberation Sans' Type='Bold Italic'
459 [GUI] INFO hle.sceFont - Loading font file 'ltn7.pgf'. Font='Liberation Serif' Type='Bold Italic'
464 [GUI] INFO hle.sceFont - Loading font file 'ltn8.pgf'. Font='Liberation Sans' Type='Regular'
469 [GUI] INFO hle.sceFont - Loading font file 'ltn9.pgf'. Font='Liberation Serif' Type='Regular'
474 [GUI] INFO hle.sceFont - Loading font file 'ltn10.pgf'. Font='Liberation Sans' Type='Italic'
480 [GUI] INFO hle.sceFont - Loading font file 'ltn11.pgf'. Font='Liberation Serif' Type='Italic'
485 [GUI] INFO hle.sceFont - Loading font file 'ltn12.pgf'. Font='Liberation Sans' Type='Bold'
491 [GUI] INFO hle.sceFont - Loading font file 'ltn13.pgf'. Font='Liberation Serif' Type='Bold'
497 [GUI] INFO hle.sceFont - Loading font file 'ltn14.pgf'. Font='Liberation Sans' Type='Bold Italic'
502 [GUI] INFO hle.sceFont - Loading font file 'ltn15.pgf'. Font='Liberation Serif' Type='Bold Italic'
503 [GUI] INFO hle.IoFileMgrForUser - pspiofilemgr - filepath disc0/
1508 [root] WARN hle - Unsupported syscall 2064 sceKernelSetCompiledSdkVersion395 03090510 09FFFE00 00000000
1545 [user_main] INFO hle.LoadExecForUser - sceKernelRegisterExitCallback SceUID=26
1547 [user_main] INFO hle.scePower - scePowerRegisterCallback slot=-1 SceUID=27
1553 [user_main] INFO hle.IoFileMgrForUser - hleIoOpen filename = umd1: flags = 1 permissions = 00
2226 [user_main] WARN hle.sceGe_user - sceGeListEnQueue can't enqueue duplicate list address
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-16-2011, 07:54 PM
Post: #7
RE: Little Problem
try with Jpcsp r2087.
see if can work or not.

Mobo:Gigabyte (GA-78LMT-USB3) CPU:AMD FX-6300 RAM:G-Skill 8GB Dual-Channel DDR3 PC12800 VGA:Sapphire R7 265 2GB OS:Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-16-2011, 08:38 PM
Post: #8
RE: Little Problem
Same Problem
---------------------------------
0 [GUI] INFO emu - Java version: 1.6.0_24 (1.6.0_24-b07)
2 [GUI] INFO emu - Jpcsp v0.6 2087
4 [GUI] INFO emu - UMD param.sfo :
BOOTABLE = 1
CATEGORY = UG
DISC_ID = ULES01183
DISC_NUMBER = 1
DISC_TOTAL = 1
DISC_VERSION = 1.02
PARENTAL_LEVEL = 3
PSP_SYSTEM_VER = 4.05
REGION = 32768
TITLE = Yu-Gi-Oh! GX Tag Force 3
probably homebrew? false
7 [GUI] INFO emu - Loading global compatibility settings:
8 [GUI] INFO emu - Configuration / Region
8 [GUI] INFO emu - Language [日本語]
9 [GUI] INFO emu - Button preference: ["O" for "Enter"]
9 [GUI] INFO emu - Daylight savings: [Off]
9 [GUI] INFO emu - Time zone offset in minutes (GMT+/-): [0]
10 [GUI] INFO emu - Time format: [24H]
10 [GUI] INFO emu - Date format: [YYYY-MM-DD]
10 [GUI] INFO emu - WLAN power saving mode: [Off]
11 [GUI] INFO emu - Ad hoc channel: [Auto]
11 [GUI] INFO emu - Nickname: []
11 [GUI] INFO emu - Configuration / Video
11 [GUI] INFO emu - [ ] Disable VBO (automatically disabled if not supported)
12 [GUI] INFO emu - [ ] Only GE graphics (not recommended for homebrew)
12 [GUI] INFO emu - [ ] Use vertex cache
12 [GUI] INFO emu - [ ] Use shaders (experimental)
13 [GUI] INFO emu - [ ] Use a Geometry Shader for 2D rendering (only relevant when using shaders)
13 [GUI] INFO emu - [ ] Disable UBO (automatically disabled if not supported, only relevant when using shaders)
13 [GUI] INFO emu - [ ] Enable VAO (only relevant when using shaders and vertex cache)
14 [GUI] INFO emu - [ ] Enable saving GE screen to Textures instead of Memory
14 [GUI] INFO emu - [ ] Enable decoding of indexed textures (using CLUT) in shader (only relevant when using shaders)
14 [GUI] INFO emu - [ ] Enable dynamic shader generation (only relevant when using shaders, recommended for AMD/ATI)
14 [GUI] INFO emu - Configuration / Audio
15 [GUI] INFO emu - [ ] Disable audio threads
15 [GUI] INFO emu - [ ] Disable audio channels (not recommended)
15 [GUI] INFO emu - [ ] Disable audio blocking
16 [GUI] INFO emu - Configuration / Memory
16 [GUI] INFO emu - [ ] Ignore invalid memory access (not recommended for test reports, but improves performance)
16 [GUI] INFO emu - [ ] Ignore unmapped imports (not recommended)
17 [GUI] INFO emu - Configuration / Media
17 [GUI] INFO emu - [ ] Use Media Engine
17 [GUI] INFO emu - [ ] Extract media files to tmp folder
17 [GUI] INFO emu - [ ] Decode audio files with SonicStage (must be installed separately and requires Media Engine)
18 [GUI] INFO emu - [ ] Use non-native fonts from flash0 folder
18 [GUI] INFO emu - Configuration / Compiler
18 [GUI] INFO emu - [X] Use compiler (dynarec)
18 [GUI] INFO emu - [ ] Output profiler info to profiler.txt (only for compiler)
19 [GUI] INFO emu - [3000] Maximum method size
19 [GUI] INFO emu - Configuration / Crypto
19 [GUI] INFO emu - [ ] Extract decrypted EBOOT.BIN files to the TMP folder
20 [GUI] INFO emu - [ ] Handle SAVEDATA in crypto mode
20 [GUI] INFO emu - [ ] Extract original PGD files to the TMP folder
20 [GUI] INFO ge - Only GE Graphics: false
20 [GUI] INFO hle.sceAudio - Audio ChReserve disabled: false
21 [GUI] INFO hle.sceAudio - Audio Blocking disabled: false
21 [GUI] INFO hle.ThreadManForUser - Audio threads disabled: false
21 [GUI] INFO memory - Ignore invalid memory access: false
149 [GUI] INFO emu - Found ModuleInfo name:'modehsys' version:0101 attr:00000000 gp:0891edc0
150 [GUI] INFO emu - Found 278 unresolved imports
150 [GUI] INFO emu - Found 1556 exports
150 [GUI] INFO emu - 278 NIDS mapped
391 [GUI] INFO hle.sceFont - Loading font file 'ltn0.pgf'. Font='Liberation Sans' Type='Regular'
400 [GUI] INFO hle.sceFont - Loading font file 'ltn1.pgf'. Font='Liberation Serif' Type='Regular'
405 [GUI] INFO hle.sceFont - Loading font file 'ltn2.pgf'. Font='Liberation Sans' Type='Italic'
411 [GUI] INFO hle.sceFont - Loading font file 'ltn3.pgf'. Font='Liberation Serif' Type='Italic'
417 [GUI] INFO hle.sceFont - Loading font file 'ltn4.pgf'. Font='Liberation Sans' Type='Bold'
423 [GUI] INFO hle.sceFont - Loading font file 'ltn5.pgf'. Font='Liberation Serif' Type='Bold'
429 [GUI] INFO hle.sceFont - Loading font file 'ltn6.pgf'. Font='Liberation Sans' Type='Bold Italic'
435 [GUI] INFO hle.sceFont - Loading font file 'ltn7.pgf'. Font='Liberation Serif' Type='Bold Italic'
441 [GUI] INFO hle.sceFont - Loading font file 'ltn8.pgf'. Font='Liberation Sans' Type='Regular'
447 [GUI] INFO hle.sceFont - Loading font file 'ltn9.pgf'. Font='Liberation Serif' Type='Regular'
453 [GUI] INFO hle.sceFont - Loading font file 'ltn10.pgf'. Font='Liberation Sans' Type='Italic'
458 [GUI] INFO hle.sceFont - Loading font file 'ltn11.pgf'. Font='Liberation Serif' Type='Italic'
464 [GUI] INFO hle.sceFont - Loading font file 'ltn12.pgf'. Font='Liberation Sans' Type='Bold'
470 [GUI] INFO hle.sceFont - Loading font file 'ltn13.pgf'. Font='Liberation Serif' Type='Bold'
476 [GUI] INFO hle.sceFont - Loading font file 'ltn14.pgf'. Font='Liberation Sans' Type='Bold Italic'
481 [GUI] INFO hle.sceFont - Loading font file 'ltn15.pgf'. Font='Liberation Serif' Type='Bold Italic'
482 [GUI] INFO hle.IoFileMgrForUser - pspiofilemgr - filepath disc0/
1416 [root] WARN hle - Unsupported syscall 2064 sceKernelSetCompiledSdkVersion395 03090510 09FFFE00 00000000
1459 [user_main] INFO hle.LoadExecForUser - sceKernelRegisterExitCallback SceUID=26
1460 [user_main] INFO hle.scePower - scePowerRegisterCallback slot=-1 SceUID=27
1466 [user_main] INFO hle.IoFileMgrForUser - hleIoOpen filename = umd1: flags = 1 permissions = 00
2149 [user_main] WARN hle.sceGe_user - sceGeListEnQueue can't enqueue duplicate list address
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-17-2011, 04:23 AM
Post: #9
RE: Little Problem
try again with Jpcsp r2088.
if still can't play, then for now can't be play.
so you must wait latest rev until can be fixed & try it again

Mobo:Gigabyte (GA-78LMT-USB3) CPU:AMD FX-6300 RAM:G-Skill 8GB Dual-Channel DDR3 PC12800 VGA:Sapphire R7 265 2GB OS:Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-17-2011, 12:14 PM
Post: #10
RE: Little Problem
I Think Its Not The Emulator Problem
Because when I tried The simple cube (Iso,CSO) that comes with the emulator It does not work too
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)