Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
my jpcsp v0.6 2068 no sound
04-12-2011, 03:59 PM
Post: #1
my jpcsp v0.6 2068 no sound
any can help me out?
1st i got prob with vdeo say it is fake mpeg.
i follow in this forum tick the media engine.
and it SOLVED.

my jpcsp went well with video.
but no sound.

anyone can help?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-12-2011, 06:32 PM
Post: #2
RE: my jpcsp v0.6 2068 no sound
did you download SonicStage and enable Decode audio with Sonic Stage?

Processor: AMD Phenom II X4 970 3.7 GHz, GPU: Geforce GTX 550 Ti, Ram: 16 GB, Windows 7 64-bit
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-12-2011, 11:38 PM
Post: #3
RE: my jpcsp v0.6 2068 no sound
(04-12-2011 06:32 PM)Vegerunks Wrote:  did you download SonicStage and enable Decode audio with Sonic Stage?

nope. donno
where to download?

[Image: siggy3v2.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-13-2011, 03:30 AM
Post: #4
RE: my jpcsp v0.6 2068 no sound
idk the link google download sony sonicstage 4.3

Processor: AMD Phenom II X4 970 3.7 GHz, GPU: Geforce GTX 550 Ti, Ram: 16 GB, Windows 7 64-bit
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-13-2011, 08:51 AM
Post: #5
RE: my jpcsp v0.6 2068 no sound
work man. TQ
i install Sonicstage and tick option>configuration>media>decode audio with sonic stage (must be install seperately and required Media Engine)

thanks btw

[Image: siggy3v2.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-18-2011, 04:14 AM
Post: #6
RE: my jpcsp v0.6 2068 no sound
(04-13-2011 08:51 AM)Azri92 Wrote:  work man. TQ
i install Sonicstage and tick option>configuration>media>decode audio with sonic stage (must be install seperately and required Media Engine)

thanks btw

When you say option>config>media>decode do you mean in the jpcsp options?

I've got everything for this same game on the same emulator working except for the sound. But when I go into the options>config there is no media option.

Oh yeh, and I have downloaded the sonicstage 4.3 but there is no option I can find anywhere to decode sound with it.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-06-2011, 07:19 PM
Post: #7
RE: my jpcsp v0.6 2068 no sound
(05-18-2011 04:14 AM)Matt1991 Wrote:  
(04-13-2011 08:51 AM)Azri92 Wrote:  work man. TQ
i install Sonicstage and tick option>configuration>media>decode audio with sonic stage (must be install seperately and required Media Engine)

thanks btw

When you say option>config>media>decode do you mean in the jpcsp options?

I've got everything for this same game on the same emulator working except for the sound. But when I go into the options>config there is no media option.

Oh yeh, and I have downloaded the sonicstage 4.3 but there is no option I can find anywhere to decode sound with it.

download latest jpcsp
http://code.google.com/p/jpcsp/source/list
or
http://code.google.com/p/jpcsp/source/detail?r=2255

[Image: siggy3v2.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-07-2011, 04:49 AM (This post was last modified: 08-07-2011 04:50 AM by dista_bagus.)
Post: #8
RE: my jpcsp v0.6 2068 no sound
latest jpcsp in here
http://buildbot.orphis.net/jpcsp/

above link is for source code.

Mobo: BIOSTAR TH67+ CPU: Intel Core i3 2100 @ 3.10GHz RAM: G-Skill 8GB Dual-Channel DDR3 PC12800 VGA: HIS Radeon HD 6850
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-07-2011, 12:38 PM
Post: #9
RE: my jpcsp v0.6 2068 no sound
sorry, my bad,
dista_bagus got the correct link,

[Image: siggy3v2.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)