Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dissidia 012: Duodecim Final Fantasy - NPJH50377
#1
Test jpcspr2217.
The game is playable.Big Grin


Attached Files Thumbnail(s)
               
Reply

#2
According to JPCSP's log looks like game has different boot structure, in result - huge memory leak.

r2000
Code:
1804 [GUI] INFO  emu - Java version: 1.6.0_23 (1.6.0_23-b05)
1805 [GUI] INFO  emu - Jpcsp v0.6
1807 [GUI] INFO  emu - UMD param.sfo :
APP_VER = 01.00
BOOTABLE = 1
CATEGORY = UG
DISC_ID = NPJH50377
DISC_NUMBER = 1
DISC_TOTAL = 1
DISC_VERSION = 1.00
HRKGMP_VER = 19
PARENTAL_LEVEL = 7
PSP_SYSTEM_VER = 6.31
REGION = 32768
TITLE = DISSIDIA duodecim FINAL FANTASY
USE_USB = 0
probably homebrew? false
1813 [GUI] DEBUG hle - Loading HLE firmware up to version 631
1818 [GUI] INFO  emu - Loading global compatibility settings
1818 [GUI] INFO  ge - Only GE Graphics: false
1819 [GUI] INFO  hle.sceMpeg - Media Engine enabled
1847 [GUI] INFO  hle.sceAudio - Audio ChReserve disabled: false
1847 [GUI] INFO  hle.sceAudio - Audio Blocking disabled: false
1848 [GUI] INFO  hle.ThreadManForUser - Audio threads disabled: false
1848 [GUI] INFO  memory - Ignore invalid memory access: false
1851 [GUI] DEBUG emu - No patch file found for this game
1965 [GUI] DEBUG hle - Loading HLE firmware up to version 631
2017 [GUI] WARN  emu - .shstrtab section not found
2017 [GUI] INFO  emu - Loader: Relocation required (ELF)
2018 [GUI] DEBUG memory - PH#0: loading program 11008040 - 111FFC00 - 111FFC00
2018 [GUI] ERROR memory - copyToMemory - Invalid memory address : 0x11008040 PC=00000000
2018 [GUI] DEBUG memory - PH#1: loading program 113782E0 - 113783E0 - 1237D640
2019 [GUI] ERROR memory - copyToMemory - Invalid memory address : 0x113782E0 PC=00000000
2019 [GUI] DEBUG memory - PH alloc consumption 09B79640 (mem 01005260)
2019 [GUI] DEBUG memory - : ignoring zero-length type 8 section 111FFC00
2020 [GUI] DEBUG memory - : ignoring zero-length type 8 section 111FFD00
2020 [GUI] DEBUG memory - : ignoring zero-length type 8 section 113780E0
2020 [GUI] DEBUG memory - : ignoring zero-length type 8 section 113782E0
2020 [GUI] DEBUG memory - : ignoring zero-length type 8 section 113783E0
2021 [GUI] DEBUG memory - : ignoring zero-length type 8 section 113783E0
2021 [GUI] WARN  memory - Type 8 section outside valid range 11378400 - 1237D640
2021 [GUI] DEBUG memory - : ignoring zero-length type 8 section 1237D640
2022 [GUI] WARN  emu - ELF is not PRX, but has no section headers!
2022 [GUI] WARN  emu - Manually locating ModuleInfo at address: 0x89e2490
2023 [GUI] INFO  emu - Found ModuleInfo name:' ' version:0000 attr:00000000 gp:00000000
2023 [GUI] DEBUG memory - Reserving 0x9B79640 bytes at 0x08804000 for module 'disc0:/PSP_GAME/SYSDIR/BOOT.BIN'
2024 [GUI] WARN  hle.SysMemUserForUser - malloc cannot allocate partition=2, type=PSP_SMEM_Addr, size=0x9B79640, addr=0x08804000
2024 [GUI] WARN  memory - Failed to properly reserve memory consumed by module at address 0x08804000, size 0x9B79640: allocated null
2024 [GUI] INFO  emu - Found 0 imports from 0 modules
2025 [GUI] INFO  emu - 0 NIDS mapped
2027 [GUI] DEBUG hle.SysMemUserForUser - malloc partition=1, type=PSP_SMEM_Addr, size=0x4000, addr=0x08800000: returns 0x08800000
2028 [GUI] DEBUG hle.SysMemUserForUser - malloc partition=2, type=PSP_SMEM_High, size=0x200, addr=0x00000000: returns 0x09FFFE00
2029 [GUI] DEBUG hle.SysMemUserForUser - free SysMemInfo[uid=4, partition=2, name='ThreadMan-Stack', type=PSP_SMEM_High, size=0x200 (allocated=0x200), addr=0x09FFFE00-0x0A000000]
2029 [GUI] DEBUG hle.SysMemUserForUser - malloc partition=2, type=PSP_SMEM_High, size=0x200, addr=0x00000000: returns 0x09FFFE00
2030 [GUI] DEBUG hle.SysMemUserForUser - free SysMemInfo[uid=6, partition=2, name='ThreadMan-Stack', type=PSP_SMEM_High, size=0x200 (allocated=0x200), addr=0x09FFFE00-0x0A000000]
2357 [GUI] DEBUG hle.SysMemUserForUser - malloc partition=2, type=PSP_SMEM_High, size=0x40000, addr=0x00000000: returns 0x09FC0000
2358 [GUI] INFO  hle.IoFileMgrForUser - pspiofilemgr - filepath disc0/
2394 [GUI] INFO  ge - Using RenderingEngineLwjgl31
2394 [GUI] INFO  ge - OpenGL version: 4.1.0
2394 [GUI] INFO  ge - Shading Language version: 4.10 NVIDIA via Cg compiler
2394 [GUI] INFO  ge - GL_CONTEXT_FLAGS; 0x0
2395 [GUI] INFO  ge - GL_CONTEXT_PROFILE_MASK: 0x0
2400 [GUI] INFO  ge - Using VBO
2431 [GUI] DEBUG hle.sceDisplay - sceDisplay.paintGL - start display
2432 [GUI] DEBUG hle.sceDisplay - sceDisplay.paintGL - rendering the FB 0x04000000
2433 [GUI] DEBUG hle.sceDisplay - sceDisplay.paintGL - end display
2458 [GUI] DEBUG hle.sceDisplay - sceDisplay.paintGL - start display
2458 [GUI] DEBUG hle.sceDisplay - sceDisplay.paintGL - rendering the FB 0x04000000
2459 [GUI] DEBUG hle.sceDisplay - sceDisplay.paintGL - end display
Running with dynarec compiler (log level set to INFO)
Compability options used: Use Media Engine, Decode audio files with SonicStage
Code:
9921     root     WARN     hle     09FFFE0C Unknown instruction 01000111010111110101000001010011 (0x475F5053)
9921     root     ERROR     memory     read32 - Invalid memory address : 0xA00E6C8 PC=0A00E6C8
9939     root     ERROR     memory     read32 - Invalid memory address : 0xA00E6CC PC=0A00E6CC
9939     root     ERROR     memory     read32 - Invalid memory address : 0xA00E6D0 PC=0A00E6D0
...
Code:
------------------------------------------------------------
Thread ID - 0x00000007
Th Name   - root
zr:0x00000000 at:0x00000000 v0:0x00000000 v1:0x00000000
a0:0x00000020 a1:0x09FFFE00 a2:0x00000000 a3:0x00000000
t0:0x00000000 t1:0x00000000 t2:0x00000000 t3:0x00000000
t4:0x00000000 t5:0x00000000 t6:0x00000000 t7:0x00000000
s0:0x00000000 s1:0x00000000 s2:0x00000000 s3:0x00000000
s4:0x00000000 s5:0x00000000 s6:0x00000000 s7:0x00000000
t8:0x00000000 t9:0x00000000 k0:0x09FFFF00 k1:0x00000000
gp:0x00000000 sp:0x09FFFE00 fp:0x00000000 ra:0x08000020
0x0A023B94: 0x00000000 - ?
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Thread Name: 'idle0' ID: 0x0003 Module ID: 0x0000
Thread Status: 0x00000002 PSP_THREAD_READY
Thread Attr: 0x00001000 Current Priority: 0x7F Initial Priority: 0x7F
Thread Entry: 0x88000000 Stack: 0x08800000 - 0x08802000 Stack Size: 0x00002000
Thread Run Clocks: 0 Exit Code: 0x800201A4
Thread Wait Type: None Us: 0 Forever: false
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Thread Name: 'idle1' ID: 0x0005 Module ID: 0x0000
Thread Status: 0x00000002 PSP_THREAD_READY
Thread Attr: 0x00001000 Current Priority: 0x7F Initial Priority: 0x7F
Thread Entry: 0x88000000 Stack: 0x08802000 - 0x08804000 Stack Size: 0x00002000
Thread Run Clocks: 0 Exit Code: 0x800201A4
Thread Wait Type: None Us: 0 Forever: false
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Thread Name: 'root' ID: 0x0007 Module ID: 0x0001
Thread Status: 0x00000001 PSP_THREAD_RUNNING
Thread Attr: 0x80000000 Current Priority: 0x20 Initial Priority: 0x20
Thread Entry: 0x08804000 Stack: 0x09FC0000 - 0x0A000000 Stack Size: 0x00040000
Thread Run Clocks: 0 Exit Code: 0x800201A2
Thread Wait Type: None Us: 0 Forever: false
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Allocated memory:  00044400 279552 bytes
[X                                                              X]
Fragmented memory: 017BC000 24887296 bytes
[XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX]
------------------------------------------------------------
Reply

#3
Probably suffers from the same issue as "Harukanaru Tokinonakade 5", but it's odd that this one uses a dummy BOOT.BIN...
Also, it seems that it's a valid ELF file, since JPCSP detected it and loaded the file. Huh
Reply

#4
Is this working now in r2006?
Reply

#5
nice job so far it's loads and gets through the intro in r2006, but after the first loading screen it crashes for me, ill try messing with settings see if i can get around it.
(also does the same thing with the demo, crashes right at loading screen)


Attached Files Thumbnail(s)
           

.rar   log.rar (Size: 11.33 KB / Downloads: 42)
Reply

#6
how to make 2006 to work? 2005 works all right here, but 2006 don't show the cube sample thing ^^, i load the cube sample, the screen stays gray and nothing happens, no errors are displayed nothing, not even log i think

i dunno if i'm the only one with this problem, must be something with the resolutions?
Reply

#7
same here. 2006 seems don't work.
only work 2005.
Mobo:Gigabyte (GA-78LMT-USB3) CPU:AMD FX-6300 RAM:G-Skill 8GB Dual-Channel DDR3 PC12800 VGA:Sapphire R7 265 2GB OS:Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
Reply

#8
2006 is dead. use 2005
CPU: Intel C2D E8500 @4.2 GHZ GPU: MSI Radeon 6870 Twin Frozr II 1024MB (920/1050)
RAM: 2x2GB Corsair Dominator DDR2-1066 5-5-5-15
Reply

#9
I bet this would work on 2012, but i'm waiting until the English version comes out
Processor: AMD Phenom II X4 970 3.7 GHz, GPU: Geforce GTX 550 Ti, Ram: 16 GB, Windows 7 64-bit
Reply

#10
(03-10-2011, 08:56 PM)Vegerunks Wrote: I bet this would work on 2012, but i'm waiting until the English version comes out

It doesn't >.>
Funny thing, I spend more time on the forum instead of on emulators Tongue

Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Powered By MyBB, © 2002-2022 iAndrew & Melroy van den Berg.