This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Twin Blades - NPEZ00319
#1
tested on r1981. Playble,almost full Speed speed drop some time when fighting Zombies...backround music not working,but the basic sound is I used this setting:
Video: Use vertex cache, Use shaders, Enable VAO
Media: Use Media Engine, Decode audio files with SonicStage


Attached Files Thumbnail(s)
                                   
Reply

#2
using r 2956
still goes ingame
background music is playing
here is the info log


Attached Files
.zip   log.zip (Size: 4.58 KB / Downloads: 4)
Reply

#3
using r 3390
still goes ingame
music is missing from the game again
here is an info log


Attached Files
.zip   log.zip (Size: 100.69 KB / Downloads: 4)
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Powered By MyBB, © 2002-2022 iAndrew & Melroy van den Berg.