Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PCSP 0.5.2 doesn't start (crash)
02-07-2011, 01:20 PM
Post: #1
PCSP 0.5.2 doesn't start (crash)
I'm trying to run the latest 0.5.2 version on my Windows XP SP3 but it crashes!! What can it be??Confused
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-07-2011, 07:16 PM
Post: #2
RE: PCSP 0.5.2 doesn't start (crash)
(02-07-2011 01:20 PM)rcoltrane Wrote:  I'm trying to run the latest 0.5.2 version on my Windows XP SP3 but it crashes!! What can it be??Confused

With no more details, we cannot say. People really lack of sense...

what's your hardware ? any screenshots ? etc.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-21-2011, 01:54 AM
Post: #3
RE: PCSP 0.5.2 doesn't start (crash)
I'm getting the same error when I try to launch PCSP 0.5.2

here's a couple screenshots:
[Image: pcsp052error.jpg]

[Image: pcsperrorinfo.jpg]

My specs are as follows:
Dell Inspiron E1505
Intel Core Duo Processor 1.83ghz
1GB DDR2 PC4200
100GB HD
Intel Graphics Media Accelerator 945GM
Windows XP SP3

The emulator.log contained nothing at all after the error happened and I tried several times opening the emulator again with the same result.

I could only pull information from the windows error report which I will include in an attachment below


Attached File(s)
.txt  pcsperrorreport.txt (Size: 16.14 KB / Downloads: 10)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-21-2011, 02:19 AM (This post was last modified: 02-21-2011 02:25 AM by MaXiMu.)
Post: #4
RE: PCSP 0.5.2 doesn't start (crash)
possible error your GPU has an old OpenGL 1.4 or run a game not compatible with the emulator

[Image: 1388267.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-23-2011, 09:43 AM
Post: #5
RE: PCSP 0.5.2 doesn't start (crash)
Is Finla Fantasy 1 compatibile because it shows only black screen.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-23-2011, 01:26 PM
Post: #6
RE: PCSP 0.5.2 doesn't start (crash)
I've got the same error from the screenshots above. I think it might be the OpenGL version because on my newer computer that has a Radeon HD5770 it works (well, it opens at least).
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)