This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Error problem
01-05-2011, 12:26 PM (This post was last modified: 01-05-2011 12:30 PM by kekulate.)
Post: #1
psp Error problem
Help with this pls. only white blank screen appeared on my jpcsp 1940 version.
even the sample cube did not appear.
I dont know what is the meaning of this error and i dont know to fix this.


2010-12-29 11:23:59,595 [GUI] ERROR org.ffmpeg - [h264 @ 0x4be4ed20] missing picture in access unit
2010-12-29 11:23:59,635 [GUI] WARN com.xuggle.xuggler - Error: no codec set for coder (../../../../../../../csrc/com/xuggle/xuggler/StreamCoder.cpp:686)
2010-12-29 11:24:02,692 [GUI] DEBUG com.xuggle.xuggler - Closing dangling StreamCoder (../../../../../../../csrc/com/xuggle/xuggler/StreamCoder.cpp:82)
2010-12-29 12:19:22,089 [GUI] ERROR org.ffmpeg - [h264 @ 0x4bf4f160] missing picture in access unit
2010-12-29 12:19:22,214 [GUI] WARN com.xuggle.xuggler - Error: no codec set for coder (../../../../../../../csrc/com/xuggle/xuggler/StreamCoder.cpp:686)
2010-12-29 12:19:27,233 [UMD Browser - PMF Display Thread] ERROR org.ffmpeg - [h264 @ 0x4bf4f160] missing picture in access unit
2010-12-29 12:19:27,233 [UMD Browser - PMF Display Thread] DEBUG com.xuggle.xuggler - Closing dangling StreamCoder (../../../../../../../csrc/com/xuggle/xuggler/StreamCoder.cpp:82)
2010-12-29 12:19:27,233 [UMD Browser - PMF Display Thread] ERROR org.ffmpeg - [h264 @ 0x4bf4ef70] missing picture in access unit
2010-12-29 12:19:32,206 [UMD Browser - PMF Display Thread] ERROR org.ffmpeg - [h264 @ 0x4bf4ef70] missing picture in access unit
2010-12-29 12:19:32,206 [UMD Browser - PMF Display Thread] DEBUG com.xuggle.xuggler - Closing dangling StreamCoder (../../../../../../../csrc/com/xuggle/xuggler/StreamCoder.cpp:82)
2010-12-29 12:19:32,206 [UMD Browser - PMF Display Thread] ERROR org.ffmpeg - [h264 @ 0x4bf39880] missing picture in access unit
2010-12-29 12:19:33,016 [GUI] DEBUG com.xuggle.xuggler - Closing dangling StreamCoder (../../../../../../../csrc/com/xuggle/xuggler/StreamCoder.cpp:82)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-05-2011, 07:24 PM
Post: #2
RE: Error problem
did u install xuggler? if u want to view videos then u need to install it
try this website http://com.xuggle.s3.amazonaws.com/xuggl...-setup.exe
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-05-2011, 07:50 PM (This post was last modified: 01-05-2011 07:59 PM by Darth1701.)
Post: #3
RE: Error problem
(01-05-2011 12:26 PM)kekulate Wrote:  Help with this pls. only white blank screen appeared on my jpcsp 1940 version.
even the sample cube did not appear.
I dont know what is the meaning of this error and i dont know to fix this.


2010-12-29 11:23:59,595 [GUI] ERROR org.ffmpeg - [h264 @ 0x4be4ed20] missing picture in access unit
2010-12-29 11:23:59,635 [GUI] WARN com.xuggle.xuggler - Error: no codec set for coder (../../../../../../../csrc/com/xuggle/xuggler/StreamCoder.cpp:686)
2010-12-29 11:24:02,692 [GUI] DEBUG com.xuggle.xuggler - Closing dangling StreamCoder (../../../../../../../csrc/com/xuggle/xuggler/StreamCoder.cpp:82)
2010-12-29 12:19:22,089 [GUI] ERROR org.ffmpeg - [h264 @ 0x4bf4f160] missing picture in access unit
2010-12-29 12:19:22,214 [GUI] WARN com.xuggle.xuggler - Error: no codec set for coder (../../../../../../../csrc/com/xuggle/xuggler/StreamCoder.cpp:686)
2010-12-29 12:19:27,233 [UMD Browser - PMF Display Thread] ERROR org.ffmpeg - [h264 @ 0x4bf4f160] missing picture in access unit
2010-12-29 12:19:27,233 [UMD Browser - PMF Display Thread] DEBUG com.xuggle.xuggler - Closing dangling StreamCoder (../../../../../../../csrc/com/xuggle/xuggler/StreamCoder.cpp:82)
2010-12-29 12:19:27,233 [UMD Browser - PMF Display Thread] ERROR org.ffmpeg - [h264 @ 0x4bf4ef70] missing picture in access unit
2010-12-29 12:19:32,206 [UMD Browser - PMF Display Thread] ERROR org.ffmpeg - [h264 @ 0x4bf4ef70] missing picture in access unit
2010-12-29 12:19:32,206 [UMD Browser - PMF Display Thread] DEBUG com.xuggle.xuggler - Closing dangling StreamCoder (../../../../../../../csrc/com/xuggle/xuggler/StreamCoder.cpp:82)
2010-12-29 12:19:32,206 [UMD Browser - PMF Display Thread] ERROR org.ffmpeg - [h264 @ 0x4bf39880] missing picture in access unit
2010-12-29 12:19:33,016 [GUI] DEBUG com.xuggle.xuggler - Closing dangling StreamCoder (../../../../../../../csrc/com/xuggle/xuggler/StreamCoder.cpp:82)

What's wrong with you? You always have some error noone else has and then you post this stupid error log. It seems you only read the forum when you have yet another stupid problem.

1) These errors come not from the Cube sample.
2) You don't need to install Juggler, you already have the needed juggler files when you expand the 7z archive.

I will try (for the last time) to guide you through!

1) Get latest graphics card drivers. What gc do you have anyway?
2) Get latest Java version 6 Update 23 for 32/64.
3) Extract the latest SVN from Orphis build bot to a directory of your choice, preferable somewhere in C:\.. (but in a new directory!)
4) Fire up JPCSP with the batch files and then activate the logger (Debug, Tools, Logger, Show Logger), set level to INFO.
5) Load the cube sample. Make a screenshot of the emulator window and post it here along with the log.html from the JPCSP directory.
OK, saw your configuration in another thread:

Processor: intel pentium 4 3.2ghz DDRRAM: 512mb Video card: GEFORCE ZUES 5500

CPU: slow but cube samples should work
RAM: not good, 1 GB is needed, you have to change the -Xmx line to 512m maybe less (it could start with -Xmx1024m but it is not certain, depends on your swap file)
GPU: Geforce 5500 is not the best gc in the world, OpenGL is 2.1 but only in software but it should produce a picture

JPCSP games tested with Athlon X2 4850e, 4 GB RAM, Radeon HD 3300 (onboard), OpenGL: 3.3.11653, Windows XP SP3 32-bit
PPSSPP games tested with Intel i3, 4 GB RAM, Intel HD Graphics 2000 (onboard), OpenGL: 3.1.0 Build 6.14.10.5421, Windows XP SP3 32-bit
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-08-2011, 04:59 AM
Post: #4
RE: Error problem
sorry im not always reading because mostly i cant relate.
even to abreviations. and i dont know how to configure and what configurations to use cause i dont know what is it for. i accept the fact that im newb.. sorry for always asking problems.

what is SVN?

now im using this specs:
graphic card is Nvidia GeForce 7025. i also have the latest jre for 32.
got AMD sempron processor. 2.7ghz
1gb ram.

on monday i will try to put a screenshot and log.html
because im not really the one who is having trouble with this. but my friends pc. i will visit him first and try what youve said.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-08-2011, 07:49 AM
Post: #5
RE: Error problem
(01-08-2011 04:59 AM)kekulate Wrote:  sorry im not always reading because mostly i cant relate.
even to abreviations. and i dont know how to configure and what configurations to use cause i dont know what is it for. i accept the fact that im newb.. sorry for always asking problems.

what is SVN?

now im using this specs:
graphic card is Nvidia GeForce 7025. i also have the latest jre for 32.
got AMD sempron processor. 2.7ghz
1gb ram.

on monday i will try to put a screenshot and log.html
because im not really the one who is having trouble with this. but my friends pc. i will visit him first and try what youve said.

SVN just means Subversion, read more about it here: http://en.wikipedia.org/wiki/Apache_Subversion
It is really not important for end-users. There are two things you should know: If one says use the new revision or specify rxxxx then you should download that version from Orphis build bot or in the first case the first (top) revision. Same goes for "Use the new SVN"

Can't say much about graphics. It is onboard graphics, it may or may not work better than the old geforce card. Just be sure to use the latest drivers from nvidia, RAM is a bit better now, you could try it with -xmx1024m if that does not work use -xmx768m or -xmx512m

Good luck

JPCSP games tested with Athlon X2 4850e, 4 GB RAM, Radeon HD 3300 (onboard), OpenGL: 3.3.11653, Windows XP SP3 32-bit
PPSSPP games tested with Intel i3, 4 GB RAM, Intel HD Graphics 2000 (onboard), OpenGL: 3.1.0 Build 6.14.10.5421, Windows XP SP3 32-bit
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)