This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Xlink Kai support
11-19-2020, 08:01 PM
Post: #31
RE: Xlink Kai support
(11-19-2020 07:05 PM)Nir777 Wrote:  Got it to work after the latest build on Windows.
Again I got issues getting it to work on Linux because not all games work for some reason.
Need to see if I didnt do anything wrong there though.
I will edit this post with a log later.
Thank you very much gid15 for adding the support !.
EDIT:
Here is a log I got with DEBUG
https://pastebin.com/AbQ9N5Yq
Running Call Of Duty.
I think it got something to do with running the flash0 files because it does work without them...
The beginning of the log file is missing, but yes, it seems that you have placed too many files under flash0/kd.
If you have it work on Windows, just keep the same files under flash0 as on Windows.

Always include a complete log file at INFO level in your reports. Thanks! How to post a log
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-19-2020, 08:18 PM (This post was last modified: 11-19-2020 08:55 PM by Nir777.)
Post: #32
RE: Xlink Kai support
(11-19-2020 08:01 PM)gid15 Wrote:  
(11-19-2020 07:05 PM)Nir777 Wrote:  Got it to work after the latest build on Windows.
Again I got issues getting it to work on Linux because not all games work for some reason.
Need to see if I didnt do anything wrong there though.
I will edit this post with a log later.
Thank you very much gid15 for adding the support !.
EDIT:
Here is a log I got with DEBUG
https://pastebin.com/AbQ9N5Yq
Running Call Of Duty.
I think it got something to do with running the flash0 files because it does work without them...
The beginning of the log file is missing, but yes, it seems that you have placed too many files under flash0/kd.
If you have it work on Windows, just keep the same files under flash0 as on Windows.

Even if i placed less it wont work on Linux.
And with the same files I placed on Windows it won't work under Linux.
I tried everything I could but nothing works.
I want it to work over Linux because i get better performance and stability there.
EDIT : This is a log file on Linux with the same files as on Windows : https://pastebin.com/krNkVGNy
It still won't even boot the game.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-19-2020, 09:23 PM
Post: #33
RE: Xlink Kai support
(11-19-2020 08:18 PM)Nir777 Wrote:  
(11-19-2020 08:01 PM)gid15 Wrote:  
(11-19-2020 07:05 PM)Nir777 Wrote:  Got it to work after the latest build on Windows.
Again I got issues getting it to work on Linux because not all games work for some reason.
Need to see if I didnt do anything wrong there though.
I will edit this post with a log later.
Thank you very much gid15 for adding the support !.
EDIT:
Here is a log I got with DEBUG
https://pastebin.com/AbQ9N5Yq
Running Call Of Duty.
I think it got something to do with running the flash0 files because it does work without them...
The beginning of the log file is missing, but yes, it seems that you have placed too many files under flash0/kd.
If you have it work on Windows, just keep the same files under flash0 as on Windows.

Even if i placed less it wont work on Linux.
And with the same files I placed on Windows it won't work under Linux.
I tried everything I could but nothing works.
I want it to work over Linux because i get better performance and stability there.
EDIT : This is a log file on Linux with the same files as on Windows : https://pastebin.com/krNkVGNy
It still won't even boot the game.
The log file provided is still incomplete. The beginning is missing. Please provide the file "log.txt" which is stored in the Jpcsp directory.

In e301dde, I've tried to improved the loading of modules when flash0/kd/utility.prx is not available. Not sure if that will help in your case.

Always include a complete log file at INFO level in your reports. Thanks! How to post a log
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-19-2020, 09:57 PM
Post: #34
RE: Xlink Kai support
Got it to work in the end...
It something with the flash0 on Linux that I messed up somehow (I dual boot so i make mistakes lol).
Again thanks for your work Xlink Kai seems to be functioning good and well.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-20-2020, 08:12 PM
Post: #35
RE: Xlink Kai support
Small fix in 7599630: avoid hang-up for applications using sceUtilityNetconfXXX to start the network.

Always include a complete log file at INFO level in your reports. Thanks! How to post a log
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-20-2020, 10:04 PM
Post: #36
RE: Xlink Kai support
Video of Xlink Kai in action : https://www.youtube.com/watch?v=c79FICppp2Q
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-21-2020, 10:48 AM
Post: #37
RE: Xlink Kai support
I've now published a release on github for XLink Kai Support 1.0:
https://github.com/jpcsp/jpcsp/releases/...nkKai-v1.0
and also added a Wiki page for it:
https://github.com/jpcsp/jpcsp/wiki/XLink-Kai

Always include a complete log file at INFO level in your reports. Thanks! How to post a log
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)