This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.
Thread Rating:
  • 12 Vote(s) - 3.33 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Shin Megami Tensei: Persona 3 Portable - ULUS10512
Bumping + now presenting the log file.


Attached Files
.txt   log.txt (Size: 22.8 KB / Downloads: 2)
.rar   log.rar (Size: 4.15 KB / Downloads: 0)
Reply

Tested with r3440, and went past the train scenario, beat the boss and everything. I went to tick down the clock speed, and the game just froze again, and i remember it said something about "Native", so i'm not sure. Now i have to do the train scenario once again. Now i can get a bit further ahead, but still persists the same problem from before.


Attached Files
.txt   log.txt (Size: 23.43 KB / Downloads: 4)
Reply

(01-20-2014, 10:02 PM)ForteSlurXX Wrote: Tested with r3440, and went past the train scenario, beat the boss and everything. I went to tick down the clock speed, and the game just froze again, and i remember it said something about "Native", so i'm not sure. Now i have to do the train scenario once again. Now i can get a bit further ahead, but still persists the same problem from before.

Hmm, I'm guessing that the game crashed when executing a native instruction.
Could you please try getting a screenshot of the crash? It's the only way to understand what went wrong since the emulator couldn't even catch any errors in the log file.
Thanks!
Reply

(01-21-2014, 02:26 PM)Hykem Wrote:
(01-20-2014, 10:02 PM)ForteSlurXX Wrote: Tested with r3440, and went past the train scenario, beat the boss and everything. I went to tick down the clock speed, and the game just froze again, and i remember it said something about "Native", so i'm not sure. Now i have to do the train scenario once again. Now i can get a bit further ahead, but still persists the same problem from before.

Hmm, I'm guessing that the game crashed when executing a native instruction.
Could you please try getting a screenshot of the crash? It's the only way to understand what went wrong since the emulator couldn't even catch any errors in the log file.
Thanks!

Hey thanks for replying! Well, i used an older revision, and i got past the problem, but surely if i do encounter the problem that you were wondering about again, i will SS, cause it can happen at anytime possibly, but i hope not.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
2 Guest(s)

Powered By MyBB, © 2002-2022 iAndrew & Melroy van den Berg.