This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Write color buffer on opengl not working
03-11-2017, 12:46 AM (This post was last modified: 03-11-2017 12:47 AM by ssshadow.)
Post: #11
RE: Write color buffer on opengl not working
Laptop or desktop? If you are on a desktop you must have plugged in your monitor to your motherboard and not the graphics card. You are literally not using the GTX1060 at all, in any game.

Check your cable...

Asus N55SF, i7-2670QM (~2,8 ghz under typical load), GeForce GT 555M (only OpenGL)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-12-2017, 07:02 PM
Post: #12
RE: Write color buffer on opengl not working
hello
somehow i face the same problem that using write color render would cause the game crash after a while
and i view the log file and find out that it alert RSX: Bad depth surface pitch given: surface_width=640, format=1, pitch=64, native_pitch=2560

and when i check both write depth render and write color render, the game did't crash, although the FPS is very low..
P.s i am using Eiyuu Densetsu to test
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-13-2017, 12:13 AM
Post: #13
RE: Write color buffer on opengl not working
Known bug, Nekotekina and kd-11 are working on it. Check back in a few days.

Asus N55SF, i7-2670QM (~2,8 ghz under typical load), GeForce GT 555M (only OpenGL)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-07-2017, 08:43 PM
Post: #14
RE: Write color buffer on opengl not working
I have the same problem. I had black screen in Demon's Souls and I tried to fix it with color/depth buffers. Here's my log.

Win 8.1 x64
amd a8-4500m apu with radeon™ hd graphics driver
Radeon HD 7640G
8 Gb RAM


Attached File(s) Thumbnail(s)
   

.zip  RPCS3.zip (Size: 648.63 KB / Downloads: 1)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-12-2017, 11:18 AM
Post: #15
RE: Write color buffer on opengl not working
(07-07-2017 08:43 PM)An00bis Wrote:  I have the same problem. I had black screen in Demon's Souls and I tried to fix it with color/depth buffers. Here's my log.

Win 8.1 x64
amd a8-4500m apu with radeon™ hd graphics driver
Radeon HD 7640G
8 Gb RAM

You are confusing global settings and game specific settings. Delete the folder /data/BLES00932/ and then set the global settings to PPU LLVM and turn on write color buffers (and only this "buffer" option).

Asus N55SF, i7-2670QM (~2,8 ghz under typical load), GeForce GT 555M (only OpenGL)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-12-2017, 09:00 PM
Post: #16
RE: Write color buffer on opengl not working
(07-12-2017 11:18 AM)ssshadow Wrote:  
(07-07-2017 08:43 PM)An00bis Wrote:  I have the same problem. I had black screen in Demon's Souls and I tried to fix it with color/depth buffers. Here's my log.

Win 8.1 x64
amd a8-4500m apu with radeon™ hd graphics driver
Radeon HD 7640G
8 Gb RAM

You are confusing global settings and game specific settings. Delete the folder /data/BLES00932/ and then set the global settings to PPU LLVM and turn on write color buffers (and only this "buffer" option).

Nope, that didn't work Sad


Attached File(s)
.zip  RPCS3.zip (Size: 71.9 KB / Downloads: 1)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-16-2017, 02:40 PM
Post: #17
RE: Write color buffer on opengl not working
You didn't delete it.

"ยท! 0:00:11.941382 LDR: Applying custom config: data/BLES00932/config.yml"

Asus N55SF, i7-2670QM (~2,8 ghz under typical load), GeForce GT 555M (only OpenGL)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-16-2017, 04:08 PM (This post was last modified: 07-16-2017 04:20 PM by An00bis.)
Post: #18
RE: Write color buffer on opengl not working
Oh, really, I thought I did. That worked, thanks.
Also I've updated my driver and now it works fine.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)