This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Auditorium - NPUH10069
03-07-2017, 05:51 AM
Post: #1
Auditorium - NPUH10069
Auditorium - NPUH10069
using c710b47
goes ingame
the videos are blocky and it is missing the music ingame
lots of Unimplemented functions
here is an info log
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-07-2017, 10:12 AM
Post: #2
RE: Auditorium - NPUH10069
Could you please provide an INFO log file (seems to be missing in your post).
Please also add the following line to your LogSettings.xml, this might help investigating the missing sounds:
Code:
<logger name='hle.sceSasCore'> <level value='debug' /> </logger>

Always include a complete log file at INFO level in your reports. Thanks! How to post a log
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-07-2017, 11:09 AM
Post: #3
RE: Auditorium - NPUH10069
here is the new log


Attached File(s)
.zip  log.zip (Size: 25.18 KB / Downloads: 2)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-07-2017, 12:57 PM
Post: #4
RE: Auditorium - NPUH10069
Thank you!
There seems to be an issue with the sceSasCore voices: a voice is ending immediately after it has been set to "on". This is probably the reason why there is no sound.
I need to further investigate this problem, it is probably related to the passed ADSR parameters as they look quite unusual (very fast decrease on the sustain curve).
Code:
19:05:05 DEBUG hle.sceSasCore - user_main - __sceSasSetADSR sasCore=0x89EEB40, voice=0x9, flag=0xF, attack=0x3FFFFFFF, decay=0x0, sustain=0x7FFFFFFF, release=0x32
19:05:05 DEBUG hle.sceSasCore - user_main - __sceSasSetADSR voice=0x9: VoiceADSREnvelope[AR 0x3FFFFFFF(LINEAR_INCREASE), DR 0x00000000(LINEAR_DECREASE), SR 0x7FFFFFFF(LINEAR_DECREASE, SL 0x00000000), RR 0x00000032(LINEAR_DECREASE)]
19:05:05 DEBUG hle.sceSasCore - user_main - __sceSasSetADSR returning 0x0
...
19:05:05 DEBUG hle.sceSasCore - user_main - __sceSasSetKeyOn sasCore=0x89EEB40, voice=0x9
19:05:05 DEBUG hle.sceSasCore - user_main - __sceSasSetKeyOn returning 0x0
...
19:05:05 DEBUG hle.sceSasCore - user_main - __sceSasGetEndFlag sasCore=0x89EEB40
19:05:05 DEBUG hle.sceSasCore - user_main - __sceSasGetEndFlag returning 0xFFFFFFFF

Always include a complete log file at INFO level in your reports. Thanks! How to post a log
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-07-2017, 05:12 PM
Post: #5
RE: Auditorium - NPUH10069
(03-07-2017 12:57 PM)gid15 Wrote:  Thank you!
There seems to be an issue with the sceSasCore voices: a voice is ending immediately after it has been set to "on". This is probably the reason why there is no sound.
I need to further investigate this problem, it is probably related to the passed ADSR parameters as they look quite unusual (very fast decrease on the sustain curve).
Code:
19:05:05 DEBUG hle.sceSasCore - user_main - __sceSasSetADSR sasCore=0x89EEB40, voice=0x9, flag=0xF, attack=0x3FFFFFFF, decay=0x0, sustain=0x7FFFFFFF, release=0x32
19:05:05 DEBUG hle.sceSasCore - user_main - __sceSasSetADSR voice=0x9: VoiceADSREnvelope[AR 0x3FFFFFFF(LINEAR_INCREASE), DR 0x00000000(LINEAR_DECREASE), SR 0x7FFFFFFF(LINEAR_DECREASE, SL 0x00000000), RR 0x00000032(LINEAR_DECREASE)]
19:05:05 DEBUG hle.sceSasCore - user_main - __sceSasSetADSR returning 0x0
...
19:05:05 DEBUG hle.sceSasCore - user_main - __sceSasSetKeyOn sasCore=0x89EEB40, voice=0x9
19:05:05 DEBUG hle.sceSasCore - user_main - __sceSasSetKeyOn returning 0x0
...
19:05:05 DEBUG hle.sceSasCore - user_main - __sceSasGetEndFlag sasCore=0x89EEB40
19:05:05 DEBUG hle.sceSasCore - user_main - __sceSasGetEndFlag returning 0xFFFFFFFF
Is the audio improved with 5aa097d?

Always include a complete log file at INFO level in your reports. Thanks! How to post a log
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-08-2017, 01:05 PM
Post: #6
RE: Auditorium - NPUH10069
yep music works ingame now
still the problem with the videos
here is a log


Attached File(s)
.zip  log.zip (Size: 4.11 KB / Downloads: 3)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)