This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Falling Skies The Game [BLUS31195]
01-28-2017, 11:08 AM
Post: #1
Falling Skies The Game [BLUS31195]
rpcs3-ReleaseLLVM-b6f8efac

Render: D3D12

PPU: Fast SPU: ASMJIT

LLE: libfiber, lib10n, libresc, librtc, libsail, libspurs_jq, libsre

Very interesting results, works on directx12 and openGL, vulcan freezes after the intro. They all have their own unique visual glitches but directx12 seems the best visually. Another interesting thing when you start a new game there is no sound and you can't play the game. Restarting the game then loading the autosave makes the sound reappear and you can play the game no problem beside the low framerate. The fps on the menu and intro were 1-2 fps while it was much higher during the cutscenes and gameplay.

openGL Images

DirectX12 Images

The trees seem better on openGL but for everything else directx12 looks close to correct. Vulcan was the worst even during intro it had a lot of glitches.

Also I should record a video of the gameplay.


Attached File(s)
.rar  RPCS3Skies.rar (Size: 25.44 KB / Downloads: 6)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-28-2017, 02:16 PM
Post: #2
RE: Falling Skies The Game [BLUS31195]
(01-28-2017 11:08 AM)digitaldude Wrote:   Another interesting thing when you start a new game there is no sound and you can't play the game. Restarting the game then loading the autosave makes the sound reappear and you can play the game no problem beside the low framerate.

Surprisingly this only happened once, every other time I started new game I didn't have this problem. Also if you use PPU LLVM it crashes during intro.

Anyway here is the recording of the gameplay, no issues beside the framerate and sound(I guess that has to do with the framerate though)



Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)