This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sword Art Online -Lost song- [BLAS50790]
06-21-2017, 10:03 PM
Post: #11
RE: Sword Art Online -Lost song- [BLAS50790]
That comment was for another user, just follow the Quickstart guide. Nevertheless, this game won't work

Desktop: AMD FX-8350 | AMD R9 280X 3G
Laptop: Intel i7-6700HQ | NVIDIA GTX 960M 2G
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-27-2017, 04:36 PM
Post: #12
RE: Sword Art Online -Lost song- [BLAS50790]
Will work when LLE GCM is enabled. For now doesn't work on master builds.

Desktop: AMD FX-8350 | AMD R9 280X 3G
Laptop: Intel i7-6700HQ | NVIDIA GTX 960M 2G
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-04-2017, 07:32 PM
Post: #13
RE: Sword Art Online -Lost song- [BLAS50790]
Ingame now, some glitches. Opengl libraries on auto. Interpreter PPU and SPU
Using this build
â—†LLE GCM WIP :
-lle.gcm
-sysutilwork
-Relocation awareness
https://ci.appveyor.com/project/SakataGi...ld/0.0.2-1
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-04-2017, 07:52 PM
Post: #14
RE: Sword Art Online -Lost song- [BLAS50790]
Still not moving to ingame as that's not a master build

Desktop: AMD FX-8350 | AMD R9 280X 3G
Laptop: Intel i7-6700HQ | NVIDIA GTX 960M 2G
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-27-2017, 05:45 PM
Post: #15
RE: Sword Art Online -Lost song- [BLAS50790]
0.0.3-5492-7f88172d

Goes ingame now, but movies are very choppy, and 3D graphics are broken on OpenGL and very broken on Vulkan. Otherwise runs fine.

               


Attached File(s)
.7z  RPCS3.7z (Size: 797.65 KB / Downloads: 16)

Intel i5-4440 (3.1 GHz), 8GB DDR3-1600, GTX 650 Ti 1GB, Windows 10 Home
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-28-2017, 05:07 PM
Post: #16
RE: Sword Art Online -Lost song- [BLAS50790]
Again, not Ingame yet as that's not a master build

Desktop: AMD FX-8350 | AMD R9 280X 3G
Laptop: Intel i7-6700HQ | NVIDIA GTX 960M 2G
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-28-2017, 07:14 PM (This post was last modified: 07-28-2017 08:03 PM by Zardas.)
Post: #17
RE: Sword Art Online -Lost song- [BLAS50790]
(07-28-2017 05:07 PM)Annie Wrote:  Again, not Ingame yet as that's not a master build

Perhaps you can tell us then what you believe to be a master build? It was obtained from here: https://ci.appveyor.com/project/rpcs3/rp...0.0.3-5492 It's marked as 'master'.

Intel i5-4440 (3.1 GHz), 8GB DDR3-1600, GTX 650 Ti 1GB, Windows 10 Home
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-30-2017, 04:23 PM (This post was last modified: 07-30-2017 04:23 PM by Annie.)
Post: #18
RE: Sword Art Online -Lost song- [BLAS50790]
That's a pull request to master, not a master build. Only when the pull request is merged will the last build made by that pull request made master.
All master builds are on https://rpcs3.net/builds

Desktop: AMD FX-8350 | AMD R9 280X 3G
Laptop: Intel i7-6700HQ | NVIDIA GTX 960M 2G
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-03-2017, 08:35 PM
Post: #19
RE: Sword Art Online -Lost song- [BLAS50790]
Ah, thanks. Here's a new log on rpcs3-v0.0.3-2017-08-01-b3968261_win64. Status is the same as in my earlier post.


Attached File(s)
.7z  sao.7z (Size: 344.96 KB / Downloads: 5)

Intel i5-4440 (3.1 GHz), 8GB DDR3-1600, GTX 650 Ti 1GB, Windows 10 Home
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-13-2017, 03:26 AM
Post: #20
RE: Sword Art Online -Lost song- [BLAS50790]
I tried to play this game with the latest linux build. Ingame, but avatar hair colour is wrong. Anyone can help?

https://www.youtube.com/watch?v=eOlooMOC...FcLaQPtBtV
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)