This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
X-Men - The Arcade Game [NPUB30320]
01-10-2017, 05:25 PM
Post: #11
RE: X-Men - The Arcade Game [NPUB30320]
Hello,

I couldnt try, i have a Intel Core i7-6700K Processor, the emulator crash when i use that option.

In other post says this is the expected for now.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-10-2017, 09:47 PM (This post was last modified: 01-10-2017 09:51 PM by aakh1361.)
Post: #12
RE: X-Men - The Arcade Game [NPUB30320]
(01-10-2017 12:21 AM)jmell Wrote:  Hello,

I'm new here, this one seems to work now:

Fully playable, but bad sound.

0.0.1-4-2d9e02b Pre-Alpha

PPU Interpreter(fast)
SPU Interpreter(ASMJIT)
Vulkan
XAudio2

LLE modules:
cellSre
cellResc




I think this is Fake
1 - I Test Game whit Same Version Emulator you And Same options And Other options Game freeze First Screen
2 - You Say Run Emulate Whit Vulkan But Up Screen write OpenGL
3 - Log Screen don't Scroll When Run Game
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-11-2017, 01:44 AM (This post was last modified: 01-11-2017 02:00 AM by jmell.)
Post: #13
RE: X-Men - The Arcade Game [NPUB30320]
Is not fake, is working on both OpenGL and Vulkan, this is the log i got when i run it, i attached both logs, vulkan and OpenGL.

I got a black screen as well, but when i press X the capcom screen appears.

LOG:

E {PPU[0x7000000d] Thread (Trophy Thread) [0x00170bb8]} sceNpTrophy: sceNpTrophyRegisterContext(context=0x40, handle=0x41, statusCb=*0x1b6f50, arg=*0x24b5d0, options=0x1)
E {PPU[0x7000000c] Thread (Utility thread) [0x00170338]} cellSaveData: Savedata NPUB30320-TITLE considered broken
E {PPU[0x7000000e] Thread (Trophy Thread) [0x00170cf8]} sceNpTrophy: sceNpTrophyGetTrophyUnlockState(context=0x40, handle=0x41, flags=*0x24b5e8, count=*0xd0057de0)


This appear in the LOG Screen, then if you press the X button the game starts normally.

After X is pressed this appear in the LOG:

S {SPU[0x38] Thread (CrCellSpursKernel0)} SPU: Function detected [0x04c00-0x04cf8] (size=0xf8)
S {SPU[0x38] Thread (CrCellSpursKernel0)} SPU: Function detected [0x04cf8-0x04f20] (size=0x228)


I just upload other video, i dont know why the log did not move in the other video.



Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-11-2017, 12:28 PM
Post: #14
RE: X-Men - The Arcade Game [NPUB30320]
Besides, people who fake videos and such use The Last of Us, Red Dead Redemption, etc. Who cares at all about "X-Men the Arcade Game" Tongue ?

Asus N55SF, i7-2670QM (~2,8 ghz under typical load), GeForce GT 555M (only OpenGL)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-11-2017, 02:58 PM
Post: #15
RE: X-Men - The Arcade Game [NPUB30320]
I think this game is playable. Config is in log.


Attached File(s) Thumbnail(s)
           

.rar  Log X-Men Arcade 11-1-17 VK.rar (Size: 49.28 KB / Downloads: 4)

Desktop: Intel Core i7-6700K, Nvidia GeForce GTX 970 (OpenGL, DirectX12 & Vulkan), Windows 10
Laptop: Intel Core i3-4030U, Nvidia GeForce 820M (OpenGL only), Windows 8.1
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-11-2017, 03:02 PM
Post: #16
RE: X-Men - The Arcade Game [NPUB30320]
(01-11-2017 02:58 PM)MarioSonic2987 Wrote:  I think this game is playable. Config is in log.

Nice. Can you try it with the PPU and SPU recompilers? Does save and load work?

Asus N55SF, i7-2670QM (~2,8 ghz under typical load), GeForce GT 555M (only OpenGL)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-11-2017, 03:20 PM (This post was last modified: 01-11-2017 03:22 PM by aakh1361.)
Post: #17
RE: X-Men - The Arcade Game [NPUB30320]
(01-11-2017 12:28 PM)ssshadow Wrote:  Besides, people who fake videos and such use The Last of Us, Red Dead Redemption, etc. Who cares at all about "X-Men the Arcade Game" Tongue ?
Talk with you Rolleyes

(01-11-2017 02:58 PM)MarioSonic2987 Wrote:  I think this game is playable. Config is in log.

But Why I Can't Play Game whit same version and same libs ? Huh
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-11-2017, 03:21 PM (This post was last modified: 01-11-2017 03:22 PM by MarioSonic2987.)
Post: #18
RE: X-Men - The Arcade Game [NPUB30320]
(01-11-2017 03:02 PM)ssshadow Wrote:  
(01-11-2017 02:58 PM)MarioSonic2987 Wrote:  I think this game is playable. Config is in log.

Nice. Can you try it with the PPU and SPU recompilers? Does save and load work?
Save works and I can use ASMJIT. LLVM (PPU) I can't because I have a Skylake
processor.

(01-11-2017 03:20 PM)aakh1361 Wrote:  
(01-11-2017 02:58 PM)MarioSonic2987 Wrote:  I think this game is playable. Config is in log.

But Why I Can't Play Game whit same version and same libs ? Huh
You have to press START button key or X to proceed.

Desktop: Intel Core i7-6700K, Nvidia GeForce GTX 970 (OpenGL, DirectX12 & Vulkan), Windows 10
Laptop: Intel Core i3-4030U, Nvidia GeForce 820M (OpenGL only), Windows 8.1
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-11-2017, 03:31 PM
Post: #19
RE: X-Men - The Arcade Game [NPUB30320]
(01-11-2017 03:21 PM)MarioSonic2987 Wrote:  
(01-11-2017 03:02 PM)ssshadow Wrote:  
(01-11-2017 02:58 PM)MarioSonic2987 Wrote:  I think this game is playable. Config is in log.

Nice. Can you try it with the PPU and SPU recompilers? Does save and load work?
Save works and I can use ASMJIT. LLVM (PPU) I can't because I have a Skylake
processor.

(01-11-2017 03:20 PM)aakh1361 Wrote:  
(01-11-2017 02:58 PM)MarioSonic2987 Wrote:  I think this game is playable. Config is in log.

But Why I Can't Play Game whit same version and same libs ? Huh
You have to press START button key or X to proceed.
Yes
But I See White Screen And Sometime First Logo And Freeze Huh
don't change FPS and Log Screen

Does this could be related to the CPU? New instruction ?

My Cpu Xeon E5450
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-11-2017, 03:39 PM
Post: #20
RE: X-Men - The Arcade Game [NPUB30320]
Nothing to do with the CPU if the game even starts. Post your log files and compare them, maybe something is different, like game versions or whatever.

Asus N55SF, i7-2670QM (~2,8 ghz under typical load), GeForce GT 555M (only OpenGL)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)