This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
JCPSP game not starting, looping intro
04-21-2014, 07:11 AM
Post: #1
JCPSP game not starting, looping intro
I've been trying to get this game called Hakuoki to work on JCPSP for a few days. I load the game up and it starts normally. It goes through the logos of the companies that made it, an intro scene to the game, and then the main menu with options such as Begin, continue, settings, etc.

The first time I tried hitting begin the screen went black and then the intro started playing again. I messed around with the settings and nothing worked. The only difference now is that when I get to the main menu, when I hit the enter key, nothing happens no matter what option is selected. Then after a few minutes the intro starts again. I don't know if it's my computer, the game, or the JCPSP settings.

I'm a total newb to all of this so any help would be appreciated. Thanks.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-21-2014, 08:35 AM
Post: #2
RE: JCPSP game not starting, looping intro
(04-21-2014 07:11 AM)MrsChildren Wrote:  I've been trying to get this game called Hakuoki to work on JCPSP for a few days. I load the game up and it starts normally. It goes through the logos of the companies that made it, an intro scene to the game, and then the main menu with options such as Begin, continue, settings, etc.

The first time I tried hitting begin the screen went black and then the intro started playing again. I messed around with the settings and nothing worked. The only difference now is that when I get to the main menu, when I hit the enter key, nothing happens no matter what option is selected. Then after a few minutes the intro starts again. I don't know if it's my computer, the game, or the JCPSP settings.

I'm a total newb to all of this so any help would be appreciated. Thanks.
First of all, there is a search-function; use it. I did and found a few threads concerning this game.
You should be able to find the answer to your problem in this thread: http://www.emunewz.net/forum/showthread....ht=Hakuoki
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)