This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Just Cause 2 [BLUS30400]
03-24-2014, 11:58 PM (This post was last modified: 03-06-2016 12:57 PM by tambre.)
Post: #1
Just Cause 2 [BLUS30400]
I'm new here and on the latest version and on the latest version of rpcs3-0ef0cfb-windows-x86-64, I was messin around with some games and just cause 2 loaded up but no footage, just a black screen with fps. Just to show you I'm not lying, check out my photos.

If someone could tell me how to copy the log off of rpcs3 I can post that too.


Attached File(s) Thumbnail(s)
       
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-25-2014, 01:03 AM
Post: #2
RE: Just Cause 2
You should have RPCS3.log that you can paste into pastebin.com
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-25-2014, 01:12 AM
Post: #3
RE: Just Cause 2
I got the txt file uploaded,
http://pastebin.com/GsZZvVTA
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-06-2016, 12:50 PM
Post: #4
RE: Just Cause 2
This one is BLUS30400 according to the log

Desktop: AMD FX-8350 | AMD R9 280X 3G
Laptop: Intel i7-6700HQ | NVIDIA GTX 960M 2G
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-06-2016, 12:57 PM
Post: #5
RE: Just Cause 2 [BLUS30400]
Fixed the title.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-21-2017, 09:56 PM
Post: #6
Just Cause 2 [BLUS30400]
RPCS3 v0.0.2-3-2b79a36 Alpha
Black screen only.


Attached File(s)
.7z  RPCS3.7z (Size: 36.19 KB / Downloads: 0)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-26-2017, 03:34 PM
Post: #7
RE: Just Cause 2 [BLUS30400]
Duplicated thread.
Merging.

Desktop: AMD FX-8350 | AMD R9 280X 3G
Laptop: Intel i7-6700HQ | NVIDIA GTX 960M 2G
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-21-2017, 01:36 PM
Post: #8
ps3 RE: Just Cause 2 [BLUS30400]
RPCS3 v0.0.2-3-f0f8f50 Alpha
the game loading but freez after short loading screen
vulkan xaudio2
PPU Decoder: Recompiler(LLVM)
SPU Decoder: Recompiler (ASMJIT)




Attached File(s)
.7z  RPCS3.7z (Size: 40.37 KB / Downloads: 1)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)