This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 2 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Disgaea D2 [BLES01939]
10-16-2016, 03:24 AM (This post was last modified: 10-16-2016 03:48 AM by Kilowog01.)
Post: #31
RE: Disgaea D2 [BLES01939]
(10-15-2016 09:47 PM)ssshadow Wrote:  Loading times are still insane, we are taking 10 minutes after the intro and loading the first scene outside, but if you enable a bunch of audio modules music and voice acting is kind of working. It will usually play for a bit and then cut off, but sometimes reappear when it feels like it.

The game is working, even with the PPU recompiler which helps the frame rate a little bit (but not loading times), it just sounds terrible and takes forever to load. And this is some kind of I/O issue because CPU usage is only around 3 % when loading...

Code:
- libac3dec.prx
    - libac3dec2.prx
    - libadec.prx
    - libat3dec.prx
    - libatrac3plus.prx
    - libatxdec.prx
    - libfont.prx
    - libfontFT.prx
    - libfreetype.prx
    - libfreetypeTT.prx
    - libfs.prx
    - libjpgdec.prx
    - libl10n.prx
    - libm2aacdec.prx
    - libm4aacdec.prx
    - libm4aacdec2ch.prx
    - libm4aacdec2chmod.prx
    - libm4aacdec2chmod2.prx
    - libmp3dec.prx
    - libmp3sdec.prx
    - libmpl1dec.prx
    - libpamf.prx
    - libpngdec.prx
    - libresc.prx
    - librtc.prx
    - libspurs_jq.prx
    - libsre.prx
    - libwmadec.prx
I'm trying this game now for the first time using this LLE's, recompiler in both options and DX12. The first thing I found strange is that rpcs3 apparently stopped responding but after a few seconds several things appeared green in the log and a black screen with 0 fps emerged. The screen keeps rolling as I write this post, I will leave it to see if something happens.
You guys are using which build?
EDIT:
16 minutes later and nothing, no crash, nothing new on log...i don't know what to do
EDIT:
i stoped with 22 minutes of test, added the log.


Attached File(s)
.rar  RPCS3.rar (Size: 225.38 KB / Downloads: 42)

Novo no RPCS3? Não seja BR, tome alguns links úteis:

RPCS3 para recém-chegados
Diretrizes para novos jogos
Vocabulário na emulação

i7-2600k ~4.5Ghz|GTX 1080 STRIX OC|24GB RAM
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-16-2016, 12:06 PM (This post was last modified: 10-16-2016 12:08 PM by ssshadow.)
Post: #32
RE: Disgaea D2 [BLES01939]
Fairly sure that was on the latest build. I don't really see any particular error in the log. Maybe try with fast PPU interpreter and OpenGL. In my case it displays a loading screen after just a few seconds, but doesn't display the opening video. (If I LLE more PAMF modules and such it just crashes instead).

Yes the PPU recompiler will "hang" the emulator when you start games as it's actually compiling in the background, you can see rpcs3.exe use like >1 GB of RAM in task manager when this is happening.

Asus N55SF, i7-2670QM (~2,8 ghz under typical load), GeForce GT 555M (only OpenGL)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-16-2016, 07:45 PM
Post: #33
RE: Disgaea D2 [BLES01939]
(10-16-2016 03:24 AM)Kilowog01 Wrote:  
(10-15-2016 09:47 PM)ssshadow Wrote:  Loading times are still insane, we are taking 10 minutes after the intro and loading the first scene outside, but if you enable a bunch of audio modules music and voice acting is kind of working. It will usually play for a bit and then cut off, but sometimes reappear when it feels like it.

The game is working, even with the PPU recompiler which helps the frame rate a little bit (but not loading times), it just sounds terrible and takes forever to load. And this is some kind of I/O issue because CPU usage is only around 3 % when loading...

Code:
- libac3dec.prx
    - libac3dec2.prx
    - libadec.prx
    - libat3dec.prx
    - libatrac3plus.prx
    - libatxdec.prx
    - libfont.prx
    - libfontFT.prx
    - libfreetype.prx
    - libfreetypeTT.prx
    - libfs.prx
    - libjpgdec.prx
    - libl10n.prx
    - libm2aacdec.prx
    - libm4aacdec.prx
    - libm4aacdec2ch.prx
    - libm4aacdec2chmod.prx
    - libm4aacdec2chmod2.prx
    - libmp3dec.prx
    - libmp3sdec.prx
    - libmpl1dec.prx
    - libpamf.prx
    - libpngdec.prx
    - libresc.prx
    - librtc.prx
    - libspurs_jq.prx
    - libsre.prx
    - libwmadec.prx
I'm trying this game now for the first time using this LLE's, recompiler in both options and DX12. The first thing I found strange is that rpcs3 apparently stopped responding but after a few seconds several things appeared green in the log and a black screen with 0 fps emerged. The screen keeps rolling as I write this post, I will leave it to see if something happens.
You guys are using which build?
EDIT:
16 minutes later and nothing, no crash, nothing new on log...i don't know what to do
EDIT:
i stoped with 22 minutes of test, added the log.
Too much unnecessary LLE's. Try this:
Code:
- libac3dec.prx
    - libac3dec2.prx
    - libadec.prx
    - libat3dec.prx
    - libatrac3plus.prx
    - libatxdec.prx
    - libfs.prx
    - libl10n.prx
    - libpamf.prx
    - libresc.prx
    - librtc.prx
    - libspurs_jq.prx
    - libsre.prx
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-17-2016, 04:32 PM
Post: #34
RE: Disgaea D2 [BLES01939]
(10-16-2016 07:45 PM)Lemiru Wrote:  
(10-16-2016 03:24 AM)Kilowog01 Wrote:  
(10-15-2016 09:47 PM)ssshadow Wrote:  Loading times are still insane, we are taking 10 minutes after the intro and loading the first scene outside, but if you enable a bunch of audio modules music and voice acting is kind of working. It will usually play for a bit and then cut off, but sometimes reappear when it feels like it.

The game is working, even with the PPU recompiler which helps the frame rate a little bit (but not loading times), it just sounds terrible and takes forever to load. And this is some kind of I/O issue because CPU usage is only around 3 % when loading...

Code:
- libac3dec.prx
    - libac3dec2.prx
    - libadec.prx
    - libat3dec.prx
    - libatrac3plus.prx
    - libatxdec.prx
    - libfont.prx
    - libfontFT.prx
    - libfreetype.prx
    - libfreetypeTT.prx
    - libfs.prx
    - libjpgdec.prx
    - libl10n.prx
    - libm2aacdec.prx
    - libm4aacdec.prx
    - libm4aacdec2ch.prx
    - libm4aacdec2chmod.prx
    - libm4aacdec2chmod2.prx
    - libmp3dec.prx
    - libmp3sdec.prx
    - libmpl1dec.prx
    - libpamf.prx
    - libpngdec.prx
    - libresc.prx
    - librtc.prx
    - libspurs_jq.prx
    - libsre.prx
    - libwmadec.prx
I'm trying this game now for the first time using this LLE's, recompiler in both options and DX12. The first thing I found strange is that rpcs3 apparently stopped responding but after a few seconds several things appeared green in the log and a black screen with 0 fps emerged. The screen keeps rolling as I write this post, I will leave it to see if something happens.
You guys are using which build?
EDIT:
16 minutes later and nothing, no crash, nothing new on log...i don't know what to do
EDIT:
i stoped with 22 minutes of test, added the log.
Too much unnecessary LLE's. Try this:
Code:
- libac3dec.prx
    - libac3dec2.prx
    - libadec.prx
    - libat3dec.prx
    - libatrac3plus.prx
    - libatxdec.prx
    - libfs.prx
    - libl10n.prx
    - libpamf.prx
    - libresc.prx
    - librtc.prx
    - libspurs_jq.prx
    - libsre.prx

Choose your D3D Adapter apparently makes the fps drop (at least with opengl)

OpenGL - The sound seems less glitched, 75fps on menu, 15 during the game
DX12 - 8 fps on menu, 10 during the game
Vulkan - 90fps on menu and 26fps during the game and i can hear the voice of the character sometimes.

Novo no RPCS3? Não seja BR, tome alguns links úteis:

RPCS3 para recém-chegados
Diretrizes para novos jogos
Vocabulário na emulação

i7-2600k ~4.5Ghz|GTX 1080 STRIX OC|24GB RAM
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-23-2016, 08:05 PM
Post: #35
RE: Disgaea D2 [BLES01939]
just tried it now with vulkan.it has been a while since i tested a game on rpcs3. i noticed that the recompilation does not take long like before, disgaea d2 finished in 1-2 minutes, compared to like 10-20 minutes before, on my intel 4210u. i got 20+ fps on the prinny load screen. 30-35 on start screen and 1.7 fps on new game intro.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-25-2017, 07:56 AM (This post was last modified: 01-28-2017 04:24 AM by BlackDaemon.)
Post: #36
RE: Disgaea D2 [BLES01939]
Goes ingame for me on recent master build v0.0.1-8-60bd2fb with some glitches on OpenGL renderer. It takes a while to load between game scenes/levels, be patient. Attached save in case, if you want to skip first cutscenes (have no idea, why it saved with digital gameID). With Vulkan crashes after selecting "New Game".

LLE used
Code:
- libadec.prx
- libat3dec.prx
- libatrac3plus.prx
- libatxdec.prx
- libl10n.prx
- libpamf.prx
- libresc.prx
- librtc.prx
- libspurs_jq.prx
- libsre.prx


Attached File(s) Thumbnail(s)
           

.zip  NPEB01818_NORMAL_00.zip (Size: 92.05 KB / Downloads: 4)

PCSX3 - it's real? [Image: lol.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-25-2017, 09:02 PM
Post: #37
RE: Disgaea D2 [BLES01939]
(01-25-2017 07:56 AM)BlackDaemon Wrote:  With Vulkan crashes after selecting "New Game".
That's strange because for me this game works with Vulcan without any crashes.

Here's my RPCS3.log file:
.7z  RPCS3.7z (Size: 48.49 KB / Downloads: 3)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-26-2017, 12:02 AM
Post: #38
RE: Disgaea D2 [BLES01939]
Updating Nvidia drivers from 368.69 to 376.33 solved Vulkan crashes for me.

PCSX3 - it's real? [Image: lol.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-30-2017, 08:24 PM (This post was last modified: 01-30-2017 08:25 PM by NewSongZ.)
Post: #39
RE: Disgaea D2 [BLES01939]
I can't run into the menu if I chose LLVM PPU Decoder with latest build.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-30-2017, 08:44 PM
Post: #40
RE: Disgaea D2 [BLES01939]
(01-30-2017 08:24 PM)NewSongZ Wrote:  I can't run into the menu if I chose LLVM PPU Decoder with latest build.

Did you follow BlackDaemon's instructions above?

Desktop: AMD FX-8350 | AMD R9 280X 3G
Laptop: Intel i7-6700HQ | NVIDIA GTX 960M 2G
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)