This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Votes - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[JPCSP] a serious bug on yugioh 5d's tag force 5
03-16-2013, 10:14 AM (This post was last modified: 04-26-2013 06:44 PM by Zekro.)
Post: #1
[JPCSP] a serious bug on yugioh 5d's tag force 5
i don't know where to start from...
anyway, been playing YGO tag force 5. at first the game was working perfectly, but then when i randomly went to deck edit, cards were disappearing when they were moved from trunk to deck... i tried reloading the game couple of times, downloading a new 1, tried changing the configurations, also other revisions (3054, 3050, 3019, 2970, 2790) 64 bit and 32 bit (i'm using w7 64) - nothing helped. also tried to start a new game (4-5 times) and the same bug happened.

here's my save file:
http://www11.zippyshare.com/v/50718375/file.html

and some screenshots:
[Image: 22277412.png]
[Image: 17915259.png]
[Image: 63820167.png]


in order to reproduce the bug, load the game (continue), go to story mode and leave the current zone (go to any other zone) and then open deck edit and try to move cards from the trunk to deck/extra deck - you'll see the cards are just disappearing and the number, that shows how many cards currently are in your deck, is increasing and you can't do a single thing to fix that, to remove those cards from your deck or even use those cards in a duel! please forward this to some developer or some1 that might be able to fix this. thank you.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-26-2013, 12:45 AM (This post was last modified: 04-26-2013 12:50 AM by kyousuke.)
Post: #2
RE: [JPCSP] a serious bug on yugioh 5d's tag force 5
Reading some old post I found this:
(03-03-2013 06:26 PM)DragonNeos Wrote:  Is your graphics card either AMD or Intel? When playing the Tag Force games, options like Shaders (which you have on) and Open GE Graphics should never be enabled.

I don't know if it helps, try it.
Otherwise, you should try to update your version of Java, recently was released a new update v1.7.0_21, it's available here:
http://www.oracle.com/technetwork/java/j...80260.html

What's your os? when reporting bugs is better to include all your hardware details.

Also, you can post a log here:
http://www.emunewz.net/forum/showthread....644&page=6

To know how to make a log:
http://www.emunewz.net/forum/showthread.php?tid=70898

By the way, I cannot see the images on imageshack, looks like it doesn't work. Next time instead of uploading on imageshack, use the Attachment method, it's a lot faster and works 100%, or alternatively you could use imgur.com which allows hotlinking to the images.

Windows 7 Ultimate 64-bit
Intel® Core™2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz
3072MB RAM DDR2
NVIDIA GeForce 9500 GT 1024MB
Java Build 1.8.0-EA-B89
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-26-2013, 06:42 PM (This post was last modified: 04-26-2013 06:44 PM by Zekro.)
Post: #3
RE: [JPCSP] a serious bug on yugioh 5d's tag force 5
To see the images it says on the right up continue to the media,once you click it you can see the image.Hold on a second I'm trying to do something to see if it works

Edit:Got the images working but the second one was deleted

Am I the only one with this cool sig?
[Image: ji6WX.png]
[Image: 2404362.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)