This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FINAL FANTASY - ULJM05241
05-05-2010, 03:15 AM
Post: #1
FINAL FANTASY - ULJM05241
[Image: 26392m8.jpg]

[Image: 117qr0m.jpg]

[Image: 102p55v.jpg]

[Image: 2u5c5k5.jpg]

[Image: ak71op.jpg]

Try Out JPCSP Launcher v1.8.0.4 | How to post a log
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-11-2010, 03:04 AM
Post: #2
RE: FINAL FANTASY - ULJM05241
(05-05-2010 03:15 AM)hyakki Wrote:  [Image: 26392m8.jpg]

[Image: 117qr0m.jpg]

[Image: 102p55v.jpg]

[Image: 2u5c5k5.jpg]

[Image: ak71op.jpg]

I cant even get past picking the names. The select button is broken or somethin'
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-11-2010, 03:48 AM (This post was last modified: 05-11-2010 03:48 AM by hyakki.)
Post: #3
RE: FINAL FANTASY - ULJM05241
its some kind of weird lag issue hold the button down and it should select.

Try Out JPCSP Launcher v1.8.0.4 | How to post a log
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-18-2010, 01:05 AM
Post: #4
RE: FINAL FANTASY - ULJM05241
the svn that can play,the setiing, gliches, speed of the game , more details please
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-12-2010, 10:00 AM (This post was last modified: 06-12-2010 10:03 AM by Reikei.)
Post: #5
RE: FINAL FANTASY - ULJM05241
With build r1555, Final Fantasy 1 no longer works for me. Settings I usually go with: Shaders, Media Engine, GE Graphics, Viewport, and Vertex Cache. I have experimented with the settings, but no positive results. It remains a black screen, won't even load up the square enix logo.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-12-2010, 11:52 AM
Post: #6
RE: FINAL FANTASY - ULJM05241
(06-12-2010 10:00 AM)Reikei Wrote:  With build r1555, Final Fantasy 1 no longer works for me. Settings I usually go with: Shaders, Media Engine, GE Graphics, Viewport, and Vertex Cache. I have experimented with the settings, but no positive results. It remains a black screen, won't even load up the square enix logo.
Is it better in r1557?

Thanks for reporting!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-12-2010, 04:16 PM
Post: #7
RE: FINAL FANTASY - ULJM05241
Sorry about the wait in the reply. Yes, it is now working in r1557, although it takes a little longer to load in. After it does though, it runs smoothly. I also want to mention that since about r1540 (or there abouts) the game has been running a lot faster, especially in the ingame menus and when choosing to start a new game. The only problem I have been running into is what appears to be a memory leak. After about 5 minutes, the whole computer lags up to the point of unresponsiveness and I pretty much have to kill the program or actually do a hard shutdown.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-13-2010, 10:28 AM
Post: #8
RE: FINAL FANTASY - ULJM05241
Somewhere between r1559 and r1561 the program no longer drops to 1fps and completely locks up the system resources after 5 mins. Instead it just closes out the program.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-10-2010, 10:01 PM
Post: #9
RE: FINAL FANTASY - ULJM05241
tested r1899
first video intro no longer starts if external audio is present

Code:
0 [user_main] INFO  hle.LoadExecForUser - sceKernelRegisterExitCallback SceUID=b
4 [user_main] INFO  hle.scePower - scePowerRegisterCallback slot=0 SceUID=c
57 [user_main] INFO  hle.IoFileMgrForUser - hleIoOpen filename = disc0:/PSP_GAME/USRDIR/data/ff1psp.dpk flags = 1 permissions = 0755
79 [user_main] INFO  hle.sceUtility - IGNORING:sceUtilityLoadAvModule(module=0x0000) PSP_AV_MODULE_AVCODEC
80 [user_main] INFO  hle.sceUtility - IGNORING:sceUtilityLoadAvModule(module=0x0001) PSP_AV_MODULE_SASCORE
83 [user_main] INFO  hle.sceUtility - IGNORING:sceUtilityLoadAvModule(module=0x0002) PSP_AV_MODULE_ATRAC3PLUS
83 [user_main] INFO  hle.sceUtility - IGNORING:sceUtilityLoadAvModule(module=0x0003) PSP_AV_MODULE_MPEGBASE
87 [user_main] INFO  hle.sceMpeg - sceMpegInit
106 [GUI] WARN  ge - Unimplemented VSCX: coordX=0
107 [GUI] WARN  ge - Unimplemented VSCY: coordY=0
107 [GUI] WARN  ge - Unimplemented VSCZ: coordZ=0
108 [GUI] WARN  ge - Unimplemented VTCS: coordS=0.0
108 [GUI] WARN  ge - Unimplemented VTCT: coordT=0.0
108 [GUI] WARN  ge - Unimplemented VTCQ: coordQ=0.0
108 [GUI] WARN  ge - Unimplemented VCV: colorR=0, colorG=0, colorB=0
108 [GUI] WARN  ge - Unimplemented VAP: alpha=0, prim_type=0
109 [GUI] WARN  ge - Unimplemented VFC: fog=0
109 [GUI] WARN  ge - Unimplemented VSCV: colorR2=0, colorG2=0, colorB2=0
172 [user_main] INFO  hle.sceSasCore - __sceSasInit(0x08B2E540, grain=256, 32, 0, sampleRate=44100)
1321 [FF1] INFO  hle.sceUtility - sceUtilitySavedataInitStart Address 0x08C6EAF4, mode=0, gameName=ULJM05241, saveName=DATA00, fileName=SAVE.BIN
1805 [user_main] INFO  hle.IoFileMgrForUser - hleIoOpen filename = disc0:/PSP_GAME/USRDIR/movie/FF1_OP_Movie_Main.pmf flags = 1 permissions = 0755
2230 [MoviePlayThread] INFO  hle - Using external audio 'tmp\ULJM05241\Mpeg-17264640\ExtAudio.wav'

Try Out JPCSP Launcher v1.8.0.4 | How to post a log
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-04-2013, 07:45 AM
Post: #10
RE: FINAL FANTASY - ULJM05241
using r 3199
still goes ingame
no problems so far
here is an info log


Attached File(s)
.zip  log.zip (Size: 99.9 KB / Downloads: 7)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)