EmuNewz Network
(outdated+broken) At32aa3plugin.jar - mono at3+ decoding - Printable Version

+- EmuNewz Network (http://www.emunewz.net/forum)
+-- Forum: PSP Emulation (/forumdisplay.php?fid=191)
+--- Forum: JPCSP Official Forum (/forumdisplay.php?fid=51)
+---- Forum: General discussion (/forumdisplay.php?fid=57)
+---- Thread: (outdated+broken) At32aa3plugin.jar - mono at3+ decoding (/showthread.php?tid=5293)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18


RE: at32aa3plugin.jar - mono at3+ decoding - dista_bagus - 08-29-2011 09:10 AM

now you can use without having enable Use AT32AA3 Plugin/disable it.
try it with Queen's Gate & work.
of course you must setting Sound Forge Path.

[attachment=6756]


RE: at32aa3plugin.jar - mono at3+ decoding - dista_bagus - 08-30-2011 04:16 AM

also you don't have to enable Extract media files to tmp folder.
already test it.


RE: at32aa3plugin.jar - mono at3+ decoding - andutrache - 08-30-2011 03:48 PM

ok i have a problem with this tell me what to do please for i have tried all could.
Using the latest 1.8.3 tool.

What i did is:
1. Launched JPCSP;
2. Launched the tool;
3. I select my SoundForge 10 Pro executable and the tool opens it;
4. I click Start and an unintelligible (chineese) message appears and tool doesn't work.

Also i did this:
1. Launched JPCSP;
2. Launched the tool;
3. I select my SoundForge 10 Pro executable and the tool opens it;
4. I close SoundForge;
5. I click Start and SounForge launches;
6. The tool says that SoundForge was closed/terminated and it stops working.

It appears i'm either doing something wrong or the program sucks(i doubt that), so someone kindly point me in the right direction please, for i am at my wits end with this.


RE: at32aa3plugin.jar - mono at3+ decoding - dista_bagus - 08-31-2011 02:18 AM

andutrache, launch latest 1.8.3 tool.
then set language to english. there's menu Language in English not Chinese.
browse your path for soundforge & atract (for game)
Enable Always activate Jpcsp window & Hide Sound Forge window.
don't Use AT32AA3 Plugin & disable Extract media files to tmp folder on Jpcsp.
after that don't forget to save setting. so each time you start again don't have to setting. Options=>SaveSettings.

if The tool says that SoundForge was closed/terminated and it stops working. you need to close app(mono 1.8.3) & reopen again.

for step:
1. Launched Jpcsp/start-windows-x86. i use Jpcsp launcher.
2. Run it(Jpcsp).
3. Launched the tool (mono ATRAC3PLUS Autoplay assistant tool v1.8.3).
4. either way you can Start(it will automatically launch Sound Forge) or Launch Sony Sound Forge first then Start.
5. then Start.

note: if not working you just exit & reopen again.


RE: at32aa3plugin.jar - mono at3+ decoding - andutrache - 08-31-2011 01:24 PM

ok did the steps exactly as you said, but it still doesn't work.
at your step 4 i press start Soundforge launches and the tool says it was terminated and it will stop working.
i close and reopen it (mono 1.8.3) and click start again and it displays some chinese message (i have it in english btw), after that the path to my soundforge exe disappears. XD

i can post screens to show you if you want, thanks for your help Smile

L.E: I finally got it to work i did this and it worked:
1. Launched JPCSP;
2. Launched the tool;
3. Click Launch SoundForge button;
4. Click Show/Hide SoundForge Window until SoundForge dissapears;
5. Click Start;
6. The tool is now working.

Also they should really fix this annoying bug, whoever is making the tool.


RE: at32aa3plugin.jar - mono at3+ decoding - l2sp - 09-02-2011 12:30 PM

[attachment=6774]


RE: at32aa3plugin.jar - mono at3+ decoding - arbuzik - 09-14-2011 05:13 PM

tool works fine for me with srw a portable except for one very annoying thing: every time sound is played through Sound Forge JPCSP window focus shifts to Sound Forge, even if it's hidden Angry

I was able to set things working once but I can't recreate the setup Huh

any hints would be appreciated


RE: at32aa3plugin.jar - mono at3+ decoding - sliated - 09-15-2011 03:06 AM

Hmm, I can't seem to get through the comdlg32.ocx error even though my exe file name is in English. What to do?


RE: at32aa3plugin.jar - mono at3+ decoding - dista_bagus - 09-15-2011 11:09 AM

sliated if you install xp, try search file comdlg32.ocx and use it.
i think location in C:\Windows\System32


RE: at32aa3plugin.jar - mono at3+ decoding - 13lade619 - 09-16-2011 07:20 PM

Keeps switching in and out of Soundforge when a file is played... is this fixable?