EmuNewz Network
(outdated+broken) At32aa3plugin.jar - mono at3+ decoding - Printable Version

+- EmuNewz Network (http://www.emunewz.net/forum)
+-- Forum: PSP Emulation (/forumdisplay.php?fid=191)
+--- Forum: JPCSP Official Forum (/forumdisplay.php?fid=51)
+---- Forum: General discussion (/forumdisplay.php?fid=57)
+---- Thread: (outdated+broken) At32aa3plugin.jar - mono at3+ decoding (/showthread.php?tid=5293)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18


RE: at32aa3plugin.jar - mono at3+ decoding - andutrache - 11-26-2011 12:26 PM

Hmmm i have a problem with v1.8.9 of this tool whenever i click start its says Runtime Error 9 : Subscript out of range

EDIT: Downloaded the new v1.9.2 but it still doesn't work, it complains something about time/date format.
EDIT2: Solved the problem, it appears that this tool now hates the Romanian date/type format so i had to switch to English(US) format and now it works.
*sigh* This tool gets more crappier with each version.


RE: at32aa3plugin.jar - mono at3+ decoding - andutrache - 12-01-2011 01:55 AM

New 1.9.5 Version for download, now with a virtual desktop thingy to eliminate the problem with window switching.

On another note : Can someone help me with this, when i click start i hear 1 voice play then nothing no more voices, if i look at the tool it says that Soundforge has been closed but Soundforge its still f***ing open.
I have this problem on all versions of the utility, and i am using Soundforge 10.

Yay for chinese quality coding.

EDIT: After many hours of fiddling with it, changing Soundforge settings and the like to no avail, i got pissed and installed Soundforge AudioStudio 10.0 and now it works like it should.
*sigh*At least i got it working. FML


RE: at32aa3plugin.jar - mono at3+ decoding - dista_bagus - 12-12-2011 02:24 PM

mono_ATRAC3PLUS_Autoplay_assistant_tool v1.9.7


RE: at32aa3plugin.jar - mono at3+ decoding - dista_bagus - 12-19-2011 07:32 AM

mono_ATRAC3PLUS_Autoplay_assistant_tool v1.9.8


RE: at32aa3plugin.jar - mono at3+ decoding - angelwingzero - 01-13-2012 06:27 PM

Hey guys, I've been looking at this tread and found some helpful stuff. I'm running the latest jpcsp version and SonicStage and got the BGM for the games to work on Windows 7 32 bit. But there's been a lot of different methods posted up here about how to get voices for games and I was wondering if someone could post a step-by-step of how to do it with the latest versions and answer a couple questions like: Should I be using SoundForge? If so, what version? What settings are necessary is all programs involved? I'm still an amateur at this type of stuff so all of the competing information has me confused, and some clarification would be much appreciated.


RE: at32aa3plugin.jar - mono at3+ decoding - gundam755 - 01-24-2012 09:13 PM

Thanks everyone


RE: at32aa3plugin.jar - mono at3+ decoding - l2sp - 01-24-2012 10:05 PM

[attachment=7864]


RE: at32aa3plugin.jar - mono at3+ decoding - MozzaGamer - 02-23-2012 01:18 AM

I tried this with GTA Chinatown Wars,

Hoping it will work.

And sadly it did not get the missing audio ._.

Which is the whole game apart from the intro song.

-MozzaGamer


RE: at32aa3plugin.jar - mono at3+ decoding - kira1000 - 02-23-2012 04:30 AM

do you need soundforge and soundforge audio studio 10? or just soundforge to use this tool.


RE: at32aa3plugin.jar - mono at3+ decoding - Abelus - 02-24-2012 09:19 AM

Can this help enable voices in Lunar silverstar harmony?

UPD. It works , but sometimes the voices are still missing Smile