EmuNewz Network
A confuse on JCPSP (latest version) - Printable Version

+- EmuNewz Network (http://www.emunewz.net/forum)
+-- Forum: PSP Emulation (/forumdisplay.php?fid=191)
+--- Forum: JPCSP Official Forum (/forumdisplay.php?fid=51)
+---- Forum: JPCSP builds and releases (/forumdisplay.php?fid=53)
+---- Thread: A confuse on JCPSP (latest version) (/showthread.php?tid=14116)

Pages: 1 2


A confuse on JCPSP (latest version) - JaCk IN Core - 11-19-2011 08:53 PM

well i updated my jcpsp x86 to newest, 2390

that much improvement in speed
but i get a problem that the intro of it doesnt play a sound ?

Dodgy so I try to reconfigure, media engine
but still the intro dont play a sound or music
however, game overall still has sound effect, and music
just intro. music is missing. I test some other game too have this problem

Do anyone has any idea on the settings to make the intro music back Huh
I wish i can have the music
Thx for whoever reply on this post
really appreciated ^^


RE: A confuse on JCPSP (latest version) - dista_bagus - 11-20-2011 07:50 PM

did you already install sonicstage?


RE: A confuse on JCPSP (latest version) - Kai3213 - 11-20-2011 08:33 PM

(11-19-2011 08:53 PM)JaCk IN Core Wrote:  well i updated my jcpsp x86 to newest, 2390

that much improvement in speed
but i get a problem that the intro of it doesnt play a sound ?

Dodgy so I try to reconfigure, media engine
but still the intro dont play a sound or music
however, game overall still has sound effect, and music
just intro. music is missing. I test some other game too have this problem

Do anyone has any idea on the settings to make the intro music back Huh
I wish i can have the music
Thx for whoever reply on this post
really appreciated ^^

Did you select the decode with sonic stage option in the media tab of the configurations? Did you move the tmp folder containing the previously decoded audio and video files?


RE: A confuse on JCPSP (latest version) - JaCk IN Core - 12-19-2011 01:03 PM

(11-20-2011 08:33 PM)Kai3213 Wrote:  
(11-19-2011 08:53 PM)JaCk IN Core Wrote:  well i updated my jcpsp x86 to newest, 2390

that much improvement in speed
but i get a problem that the intro of it doesnt play a sound ?

Dodgy so I try to reconfigure, media engine
but still the intro dont play a sound or music
however, game overall still has sound effect, and music
just intro. music is missing. I test some other game too have this problem

Do anyone has any idea on the settings to make the intro music back Huh
I wish i can have the music
Thx for whoever reply on this post
really appreciated ^^

Did you select the decode with sonic stage option in the media tab of the configurations? Did you move the tmp folder containing the previously decoded audio and video files?

I do have sonicstage 4.3 install. media search is activated. but I dont know anything about tmp containing the previously..... Huh
there is 3 file contain inside tmp
-> ULJM05093, ULJM05709, ULJS00241
what are that ?!
what shall i do with "tmp" ?

sincerely thx for reply (_._)


RE: A confuse on JCPSP (latest version) - Zekro - 12-19-2011 01:09 PM

The tmp folder contains the decoded music and the decrypted files(if the game needs to be decrypted)I would advice you to not delete those folders,let the tmp folder in the jpcsp directory


RE: A confuse on JCPSP (latest version) - JaCk IN Core - 12-27-2011 02:37 PM

My JCPSP has no problem with voice. but only the music OP of the game, when it come to gaming background music is still fine
I usually download new version and delete old version type
I only take out the ISO of my game and place it in umdimages of new version

does this cause the music OP of the game crash ?


RE: A confuse on JCPSP (latest version) - Zekro - 12-27-2011 03:11 PM

Depends on the game,you can have sound or you can't.However there is a tricky method to hear that music/sound/voice.The game doesn't crash because of the tmp folder.


RE: A confuse on JCPSP (latest version) - JaCk IN Core - 12-27-2011 11:39 PM

so what shall i do with tmp folder ?
in previous version, the game work find with its OP music, but when it come to newer version. It is lost ??


RE: A confuse on JCPSP (latest version) - Zekro - 12-28-2011 10:20 AM

thats strange,are you sure that you enabled decode audio with sonicstage in the media tab in option?


RE: A confuse on JCPSP (latest version) - JaCk IN Core - 12-29-2011 12:13 PM

(12-28-2011 10:20 AM)virgil94 Wrote:  thats strange,are you sure that you enabled decode audio with sonicstage in the media tab in option?

Ohya I do enable and I realize something on my sonicstage
actually my sonicstage crash, the software is wont work Tongue
so i go for restore, and it work fine now thanks a lot (^_^)

can i start new thread, i have encounter new problem while playing........
Actually I have this error, while i play the psp game

[attachment=7711]

is it because of my emulator settings or shall reinstall java ?
i have both JAVA x86 and JAVA x64

my Os is x64bit window 7

Thanks a lot for quick reply. (_._) ^^