EmuNewz Network

Full Version: Video Stutters
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Hi there,
I just started using JPCSP with the latest revision e098386.

I loaded Birth by Sleep. It runs okay, but the videos stutter.
I have noticed that when audio is played along with the video, the video will lag behind until the audio pauses after 3 seconds or so for the video to catch up, then the video will play fine up until the audio continues which will then lag the video.

Just thought i should let you guys know Smile
(12-12-2016 11:36 AM)ZeddBread Wrote: [ -> ]I loaded Birth by Sleep. It runs okay, but the videos stutter.
I have noticed that when audio is played along with the video, the video will lag behind until the audio pauses after 3 seconds or so for the video to catch up, then the video will play fine up until the audio continues which will then lag the video.
Hello,

is it better with the fix from 79b9948 (or any later build)?

Thank you!
(12-28-2016 10:20 AM)gid15 Wrote: [ -> ]Hello,

is it better with the fix from 79b9948 (or any later build)?

Thank you!

Updated to rev.1d74c5f...
Perfect Sync! It's flawless.
Thank you so much, gid15!
Big Grin Heart
(12-28-2016 12:03 PM)ZeddBread Wrote: [ -> ]
(12-28-2016 10:20 AM)gid15 Wrote: [ -> ]Hello,

is it better with the fix from 79b9948 (or any later build)?

Thank you!

Updated to rev.1d74c5f...
Perfect Sync! It's flawless.
Thank you so much, gid15!
Big Grin Heart
Oh, great news! Thank you for the quick retest!
Reference URL's