EmuNewz Network

Full Version: Comgenie's Awesome File Manager
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Shows only white window, but it load font texture seen in RSX Debugger. It stuck at some errors. See attachments
now this homebrew displays a blue screen with constant 10 fps, this thread should be moved to intro
(06-23-2014 12:31 PM)Ekaseo Wrote: [ -> ]now this homebrew displays a blue screen with constant 10 fps, this thread should be moved to intro

why intro? It's just blue screen. (Same as black, white, etc.)
nope, the condition to go into the intro section is that it displays something on screen, and it displays a blue screen.
(06-23-2014 02:26 PM)Ekaseo Wrote: [ -> ]nope, the condition to go into the intro section is that it displays something on screen, and it displays a blue screen.

Black and white are something
(06-24-2014 01:07 PM)AlexAltea Wrote: [ -> ]
(06-24-2014 01:02 PM)derpf Wrote: [ -> ]
(06-23-2014 02:26 PM)Ekaseo Wrote: [ -> ]nope, the condition to go into the intro section is that it displays something on screen, and it displays a blue screen.

Black and white are something

No.

* "White" (well actually not white but a light gray) means, that it's just an empty Window, nothing has been rendered inside.

* Black in 99% of the cases mean that RSX tried to rendered something but nothing came out.

So, Ekaseo is right. Anyway, when the differences are so small, I don't bother moving threads.

I was being cheeky, since you missed it. "Blue" being "something" but "black" being not is absurd. They are just colors.
Here's some rum, you scallywag.
i dont know how much it works, but it works
(07-01-2014 08:15 PM)Ekaseo Wrote: [ -> ]i dont know how much it works, but it works

Seems to work decently, I can browse around, but moving, deleting, renaming, etc, doesn't work. I would say this is half playable...

For everyone else: You need write depth and color buffer on, and SPU interpreter.
advanced mode "works"? dunno, it turns red when i press select though xD
(08-18-2014 11:24 PM)AlexAltea Wrote: [ -> ]
(08-18-2014 11:22 PM)ZeCoxao Wrote: [ -> ]advanced mode "works"? dunno, it turns red when i press select though xD

Select means Delete afaik. @ssshadow mentioned in his previous post that certain functions (e.g. deleting files among others) aren't working properly. Maybe it's related with that.

i meant the advanced mode. i remember advanced mode was red in comgenies. not sure which button i pressed though Smile
Pages: 1 2
Reference URL's